Bajden se našalio na svoj račun: Ja sam veoma dosadan predsednik, poznat sam samo po dve stvari (VIDEO)

22.04.2023

15:30

0

Okupljeni su se smejali jer je ovog puta odabrao pravi trenutak da se šali na sopstveni račun

Bajden se našalio na svoj račun: Ja sam veoma dosadan predsednik, poznat sam samo po dve stvari (VIDEO)
Džo Bajden liže sladoled - Copyright Profimedia

Američki predsednik Džozef Bajden u šali je sebe nazvao „veoma dosadnim predsednikom“ koji je poznat po stvarima koje nisu vezane za njegovo vođstvo i politiku.

Konkretno, po naočarima i ljubavi prema sladoledu sa komadićima čokolade.

Bajden je odlučio da se našali na svoj račun tokom govora vezanog za potpisivanje izvršnog naloga kojim se unapređuje ekološka pravda.

- Siguran sam da ste svi uživali da ovde sedite na suncu. Ali moglo bi biti gore, mogla bi da pada kiša. Predivan je dan. Prelepo je - rekao je Bajden iz Ružinog vrta Bele kuće u petak.

- Izvinite, stavljam naočare za sunce. Da bih mogao da vidim - nastavio je dok se publika smejala. 

Bajden je tada pomenuo senatora Edvarda Markija, čoveka koji je bio fokusiran na borbu protiv klimatskih promena.

 

 

- Kao što sam rekao svom uglednom prijatelju iz Masačusetsa, dobrom prijatelju, senatoru Markiju, zaista je veoma, veoma dosadno kada ste posle svih ovih godina u javnom životu poznati po dve stvari: „Ray Ban" naočarima za sunce i sladoledu sa čokoladnim mrvicama - rekao je Bajden, dodajući da je „veoma dosadan predsednik“.

Petak nije bio prvi put da je Bajden, koji stalno nosi iste naočare, isticao svoju naviku da jede mnogo sladoleda. Protivnici su Bajdena osudili da se u svom prvom obraćanju javnosti nakon pucnjave u Nešvilu šalio da se pojavio jer je bilo sladoleda.

- Zovem se Džo Bajden. Ja sam muž doktorke Džil Bajden. Jedem Dženin sladoled - sa čokoladnim mrvicama. Došao sam jer sam čuo da ima sladoleda sa komadićima čokolade - rekao je Bajden iz Istočne sobe Bele kuće 27. marta.

Najnovija Bajdenova šala na sopstveni račun stigla je četiri dana pre nego što bi navodno trebalo da objavi svoju kampanju za reizbor.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike