Tramp se oglasio prvi put nakon optužnice

31.03.2023

07:23

0

Autor: 24sedam

Ovo je politički progon i mešanje u izbore na najvišem nivou u istoriji - tvrdi Tamp

Tramp se oglasio prvi put nakon optužnice
Copyright Profimedia

Donald Tramp se oglasio nakon optužnice protiv njega i poručio da je u pitanju politički progon - lov na veštice koji će se obiti Bajdenu o glavu!

- Ovo je politički progon i mešanje u izbore na najvišem nivou u istoriji. Od vremena kada sam se spustio niz zlatne pokretne stepenice u Tramp kuli, pa čak i pre nego što sam položio zakletvu kao vaš predsednik Sjedinjenih Država, radikalne leve demokrate - neprijatelj vrednih muškaraca i žena ove zemlje - bili su uključeni u lov na veštice kako bi uništili pokret Učinimo Ameriku ponovo velikom - rekao je Tramp u svom obraćanju.

On se oglasio nakon što je Velika porota na Menhetnu glasala za podizanje optužnice protiv njega zbog navodne isplate novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels.

- Demokrate su lagale, varale i krale u svojoj opsesiji pokušavajući da me dobiju, ali sada su uradili nezamislivo – optužili potpuno nevinu osobu za čin očiglednog mešanja u izbore - rekao je.

Naglasio je da nikada u istoriji nacije SAD ovako nešto nije učinjeno, tvrdio da su demokrate varale bezbroj puta, ali "sada su iskoristili pravosudni sistem da kazne političkog protivnika, koji je slučajno predsednik Sjedinjenih Država i vodeći republikanski kandidat za predsednika".

To se, tvrdi Tamp, nikada pre nije dogodilo.

Prema navodima iz optužnice, Tramp je organizovao isplatu novca u iznosu od 130.000 dolara u cilju zataškavanja navodne afere. 

Optužnica zahteva od bivšeg predsednika SAD da se pojavi pred sudom na Menhetnu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike