Horor u Južnoj Africi: Telo devojčice (3) pronađeno u toaletu, porodica sumnja da je ubijena!

24.03.2023

07:07

0

Portparol Odeljenja za osnovno obrazovanje Elijah Mhlanga rekao je da policija još uvek istražuje okolnosti u vezi sa devojčicinom smrću

Horor u Južnoj Africi: Telo devojčice (3) pronađeno u toaletu, porodica sumnja da je ubijena!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Devojčica (3) se navodno udavila u toaletu osnovne škole u Južnoj Africi. Njeno telo je pronađeno u toaletu u jami 7. marta u osnovnoj školi Glen Grej u Južnoj Africi.

Njena porodica je zabrinuta jer sumnja da je devojčica ubijena. Njena majka je izjavila kako joj se život pretvorio u pakao od kako je saznala da je njena ćerka mrtva.

- Nijedna reč ne može da opiše bol koji osećam. Bol je nepodnošljiv. Ne mogu da spavam nedeljama. Nijedna reč ne može da opiše kako se osećam - kazala je ona.

Amnesti internešenel Južna Afrika saopštio je da se nada da će tragični incident podstaći vladu da preduzme akciju i iskoreni toalete u jamama. Toalet u jami je vrsta toaleta koji se sastoji od rupe u zemlji. Urin i fekalije padaju kroz rupu na podu.

 

 

Portparol Odeljenja za osnovno obrazovanje Elijah Mhlanga rekao je da policija još uvek istražuje okolnosti u vezi sa devojčicinom smrću.

- Škola u kojoj je Langalam pohađala dobila je nove toalete 2018. Preneli smo saučešće porodici i podržali ih i nastavićemo da činimo sve dok se istina ne otkrije - kazao je on.

Prema lokalnim izveštajima, portparol Pokrajinskog odeljenja za obrazovanje Vuiseka Mboksela rekla je da toaleti u školi navodno nisu puštali vodu zbog nepostojanja kanalizacionog sistema u selu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike