„To je Godzila!" Aligator polomio metalnu ogradu da bi se probio kroz nju, korisnici društvenih mreža fascinirani njegovom snagom (VIDEO)

11.03.2023

07:20

2

Aluminijumske šipke nisu izdržale njegovu snagu

„To je Godzila!" Aligator polomio metalnu ogradu da bi se probio kroz nju, korisnici društvenih mreža fascinirani njegovom snagom (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/Pubity

Aligator na jugozapadu Floride pokazao je prošle sedmice svoju snagu kada je polomio rešetke novopostavljene ograde golf kluba.

Snimak koji je nastao tom prilikom proširio se društvenim mrežama, a napravio ga je lokalni meteorolog i do sada ga je pogledalo nekoliko stotina hiljada ljudi.

- Pogledajte kako ovaj veliki momak savija aluminijumske šipke i probija se kroz njih u Plasidi - napisao je Met Devit pored snimka.

Aluminijum se smatra lakim metalom, čime se delimično objašnjava kako je ogroman aligator mogao tako lako da se probije kroz ogradu, objasnio je Devit za „Foks 35".

U snimku se može videti kako aligator prilazi visokoj ogradi, a zatim brzo shvata da ne može da prođe, pa počinje da se zabija ogromnom glavom među šipke koje pucaju pod pritiskom.

Video su komentarisali mnogi korisnici društvenih mreža koji su priznali da su zbunjeni i impresionirani.

- To nije aligator. To je Godzila - napisao je jedan na Fejsbuku.

„Vau, to je zastrašujući prizor!", „ko je mogao da zna da je Supermen aligator!" i „to nije nimalo povredilo tog aligatora, ali ograda nikada neće biti ista" samo su neki od komentara koji se mogu videti na mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike