Objavljen snimak napada aligatora: Na trenutak je skrenula pogled sa jezera, a onda ju je ščepao i odvukao u vodu (VIDEO)

23.02.2023

16:36

1

Tek kada je izašao na kopno i pokušao da ščepa zubima njenog psa, shvatila je da je u opasnosti

Objavljen snimak napada aligatora: Na trenutak je skrenula pogled sa jezera, a onda ju je ščepao i odvukao u vodu (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Inside Edition

Policija je objavila dramatičan snimak koji je nastao u trenutku napada aligatora na ženu koja je u Floridi šetala psa kada je on izleteo iz vode.

Glorija Serž (85) je na trenutak skrenula pogled sa jezera dok je bila u šetnji sa psom, a za to vreme aligator je jurnuo kroz vodu ka njoj.

Tek kada je izašao na kopno i pokušao da ščepa zubima njenog psa, shvatila je da je u opasnosti.

Povukla je psa, ali se životinja onda ustremila na nju. Snimak se prekida neposredno pre nego što ju je uhvatio za vodu, a onda i usmrtio odvukavši je sa sobom u jezero.

Osoba koja je pozvala policiju bila je uznemirena, pišu američki mediji, rekavši: "U jezeru je žena. Aligator ju je uhvatio!" i dodajući da je ogromna životinja zgrabila ženu dok je šetala svog malog psa pored vode, kao i da ju je "odvukao u jezero".

Dispečer je tada pitao da li je aligator odvukao ženu ispod površine, a pozivalac mu je potvrdno odgovorio.

Zatim je naglasio da nije video ženu da izranja nekoliko minuta, a oko osmog minuta poziva primetio je telo koje pluta u vodi i uzviknuo: "Mislim da je umrla, o moj Bože."

Do napada je došlo u ponedeljak u penzionerskoj zajednici u Fort Pirsu u Floridi, gde je žrtva, 85-godišnja Glorija Serž, šetala svog psa u blizini ribnjaka kada je aligator nasrnuo na njih.

Aligator dug otprilike tri metra na kraju je uhvaćen i ubijen, dok je ženin pas preživeo napad.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike