Snažna eksplozija u engleskom gradu: Eksplodirala bomba iz Drugog svetskog rata (VIDEO)

10.02.2023

22:30

0

Autor: M. Vu.

Kamere su zabeležile eksploziju, a erupcija se osetila danas širom Grejt Jarmuta, kada je oko 17 časova eksplodirala ratna bomba

Snažna eksplozija u engleskom gradu: Eksplodirala bomba iz Drugog svetskog rata (VIDEO)
Jaka eksplozija u Grejt Jarmutu - Copyright Foto: Printskrin/Tviter

Bomba iz Drugog svetskog rata neočekivano je eksplodirala u gradu Grejt Jarmut u Ujedinjenom Kraljevstvu i stvorila guste oblake dima u vazduhu nad ovim gradom.

Kamere su zabeležile eksploziju, a erupcija se osetila danas širom Grejt Jarmuta, kada je oko 17 časova eksplodirala ratna bomba iz Drugog svetskog rata u centru operacije deaktiviranja.

Svedoci kažu da su videli vreće peska kako lete u vazduh i kako prozori podrhtavaju kada je eksplozija potresla ovaj mali primorski grad.

Policija ove oblasti potvrdila je da to "nije bila planirana detonacija" i da se "dogodila tokom sporog rada na razoružavanju eksploziva".

- Ovo nije bila planirana detonacija i desilo se tokom sporog rada na razoružavanju eksploziva. Celokupno osoblje vojske i službe za vanredne situacije je uključeno. Donećemo vam dalje informacije kada ih budemo imali - stoji u saopštenju na Twitteru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike