Čoveka izvukli iz ruševina sa cigaretom: Snimak na mrežama izazvao lavinu komentara - "Tragikomično, ali razumljivo" (VIDEO)

10.02.2023

14:50

0

Autor: M.M.

Prijavljeno je da je rekao da bi radije popušio cigaretu nego da ode u bolnicu

Čoveka izvukli iz ruševina sa cigaretom: Snimak na mrežama izazvao lavinu komentara - "Tragikomično, ali razumljivo" (VIDEO)
Snimak koji je mnoge nasmejao - Copyright Foto: Printscreen/ Twitter/@coolstorybhai1

Na društvenoj mreži Tviter osvanula je fotografija koja je, uprkos jezivim okolnostima u kojim je nastala, ipak uspela da nasmeje pojedine korisnike.

Naime, na slici se vidi čovek koji je dva dana posle razornog zemljotresa u Turskoj izvučen iz ruševina, ali je mnogima zapalo za oko to što je u ruci držao cigaretu dok su ga spasilačke ekipe stavljale na nosila.

Video je objavilo tursko Ministarstvo odbrane, koje je saopštilo da je snimljeno u razorenom stambenom kompleksu u Adijamanu u sredu ujutru.

Preživeli čovek danima je bio zarobljen pod zemljom, a prvo što je uradio kada su spasioci uspeli da ga izvuku bilo je to da je zapalio cigaretu.

U pitanju je Soner Tugtekin, a na snimku se čuje kako pripadnik hitne pomoći na turskom jeziku kaže „Ujače, samo baci tu cigaretu i lezi na leđa. Daću ti jednu kad budemo u bolnici“.

Uprkos tome što mu je spasilac rekao da baci cigaretu, čovek je pokušavao da je popuši.

Prijavljeno je da je rekao da bi radije popušio cigaretu nego da ode u bolnicu.

Jedan od komentara na Tviteru bio je: "Nasmejao sam se", a mnogi su pisali kako im je spaseni čovek koji je jedva dočekao da zapali cigaru bio beskrajno simpatičan.

"Tragikomično, ali razumljivo", "Ovo je jedina stvar koja me je nasmejala u prethodnih nedelju dana", "Ovo je jedna od legendarnih fotografija", "Ovo mi je izazvalo kikotanje", samo su neki od komentara.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike