Bogati Ukrajinci razbesneli sunarodnike: Zabavljali se u francuskom odmaralištu, mahali zastavom i pozivali na smrt! (VIDEO)

13.01.2023

11:50

0

Autor: 24sedam

Korisnici društvenih mreža su bili šokirani prizorom

Bogati Ukrajinci razbesneli sunarodnike: Zabavljali se u francuskom odmaralištu, mahali zastavom i pozivali na smrt! (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/colonelhomsi

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci u kojima se može videti kako se bogati Ukrajinci zabavljaju na zimovanju u prvim danima nove godine dok njihovi sunarodnici ginu na frontu.

Na Tviteru su objavljena dva snimka u kojima mladi Ukrajinci u bundama piju iz kristalnih čaša, pevaju i mašu ukrajinskom zastavom.

Korisnici društvenih mreža su bili šokirani ovim prizorom, naročito zbog toga što većina snimljenih muškaraca deluje vojno sposobno, a azabavlja se dok neko drugi gine za njih.

 

 

Kako pišu strani mediji, snimci su nastali u jednom od nasjkupljih odmarališta, Kurševelu u Francuskoj, gde zimovanje poprilično košta.

Zabava na otvorenom uz hranu i piće tamo bi mogla da košta i do 20.000 evra, koje boagataši mogu da izdvoje za zabavu, dok Kijev od zapadnih zemalja traži finansijsku i vojnu pomoć.

 

 

- Danas oko tri sata popodne u jednom luksuznom restoranu u Kurševelu čitav ceo veliki sto okupirali su ljudi koji govore ukrajinski. Naručili su šest kristalnih boca luksuznog šampanjca, a imali su i ukrajinsku zastavu dok se orila pesma u kojoj su pozivali na smrt. I juče su slični snimci bili objavljeni, ali mislio sam da je to montaža. Ipak nije. Danas sam se uverio u to. Šokiran sam. Ne znam kakvi su to Ukrajinci, možda će neko da prepozna njih ili njihovu decu u raskošnim bundama. Mnogi od njih su vojno sposobni, pa mi se čini da će oni i ukrajinske vlasti imati o čemu da razgovaraju - napisao je jedan od korisnika Tvitera koji je prisustvovao svemu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike