Ključ u bravi mogao bi da reši misteriju ubistva dve sestre? Sumnja se da je policajka isplanirala zločin do detalja (FOTO)

24.12.2022

13:26

0

Autor: 24sedam

Još uvek se očekuju rezultati obdukcije tela devojčica, a koji bi trebalo da pokažu da li je Paola drogirala ćerke pre nego što ih je ubila

Ključ u bravi mogao bi da reši misteriju ubistva dve sestre? Sumnja se da je policajka isplanirala zločin do detalja (FOTO)
ubijene sestre u Španiji - Copyright Printscreen/instagram/paula

Vest koja je čitav svet ostavila u šoku čini se kao da može dobiti svoj epilog.

Naime, Paola agent u Civilnoj gardi Španije, ubila je svoje dve ćerke Iris (9) i Laru (11) zato što su pitale da provedu praznike sa ocem, a potom je sebi oduzela život.

Iako se ranije ovaj bizaran zločin pripisivao u stanju afekta, detalji istrage pokazuju da je ona unapred isplanirala ubistvo ćerkica.

Tela je pronašla Paolina koleginica, koja se zabrinula što se Paola nije pojavila na poslu.

Naime, kako istraga pokazuje, Paulina koleginica ključ od stana pronašla je sa spoljne strane, pa inspektori veruju da je ubistvo isplanirano i da je ključ svesno ostavljen sa spoljne strane kako bi ih lakše pronašli.

Paola je inače imala problematičan brak, razvela se od muža pre dve godine, ali je nedavno pokrenuta bitka za starateljstvo.

Ona je dobila privremeno starateljstvo, nakon čega se sa decom, navodno, odselila 600 kilometara od rodnog mesta.

Devojčice su, međutim, ocu rekle da im je majka govorila da mu nikad ne otkriju da će se odseliti i tada je pokrenut novi postupak za starateljstvo.

Pre samo par dana, više stotina ljudi okupilo se kako bi ispratili na večni počinak tragično nstradale sestre. Crkva Svetog Marka bila je premala da primi sve koji su želeli da odaju počast devojčicama kojima je majka, inače policajka, oduzela život službenim pištoljem.

Podsećanaj radi, devojčice su upucane iz neposredne blizine, a navodno je Paola koristila službeni pištolj.

Još uvek se očekuju rezultati obdukcije tela devojčica, a koji bi trebalo da pokažu da li je Paola drogirala ćerke pre nego što ih je ubila, ili je to učinila dok su one bile potpuno svesne.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike