Rendgen snimak na aerodromu šokirao službenike: U koferu snimljena mačka, a objašnjenje putnika je tek neočekivano (FOTO)

24.11.2022

13:10

0

Da nije uočena, životinja je mogla da umre u skladištu tokom leta

Rendgen snimak na aerodromu šokirao službenike: U koferu snimljena mačka, a objašnjenje putnika je tek neočekivano (FOTO)
Mačka u koferu na aerodromu - Copyright Profimedia

Službenici Putne bezbednosne agencije (TSA) pronašli su u koferu na njujorškom aerodromu Džon F. Kenedi celu mačku.

Rendgen aparat snimio je boce, čaše za vino, par japanki i nešto što je ličilo na odraslu mačku.

Na kraju se ispostavilo da je živa životinja bila „spakovana" u kofer u kom je provela nekoliko sati na putu do aerodroma. 

Da nije uočena, mogla je da umre u skladištu kofera tokom leta.

Policajci koji su videli rendgenski snimak otvorili su kovčeg i bili su šokirani kad su zaista pronašli mačku, rekla je portparolka TSA Lisa Farbstejn.

 

 

Uprkos tome što se svakodnevno susreću sa raznim stvarima koje se mogu naći u koferima, od neovlašćenog vatrenog oružja do nedozvoljenog sosa od brusnice, „retko u njima vide živu životinju“, rekla je ona. Na sreću, mačka nije pokušala da pobegne kada su otvorili kofer.

Putnik, koji je putovao Delta erlajnzom pozvan je da dođe i objasni zbog čega je mačka bila u koferu, ali je on rekao da „to nije bila njegova mačka - da je pripadala nekom drugom u kući", rekla je Farbštajn. Tvrdio je da je mačka, čije su dlake virile kroz rafešlus, ušla u kofer neopažena.

Putnik je propustio let, ali mu je omogvućeno da leti narednog dana, ovog puta bez mačke.

Bonus video

24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti