Ovo će im sigurno pomoći: Šon Pen svog Oskara dao Zelenskom (VIDEO)

09.11.2022

14:34

0

Autor: 24sedam

"Biće u Ukrajini do kraja rata"

Ovo će im sigurno pomoći: Šon Pen svog Oskara dao Zelenskom (VIDEO)
Copyright Ukrainian Presidential Press Office via AP

Američki glumac, Šon Pen, dao je jedan od svojih Oskara ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom "kao simbol vere" da će ta zemlja uskoro pobediti u ratu protiv Rusije.

Zelenski je time nastavio svoju veliku marketinšku akciju tokom koje je primio nekoliko holivudskih zvezda, dao ogroman broj senzacionalnih intervjua i slikao se sa suprugom za magazin Vog.

Ovo je, inače, Penova treća poseta Ukrajini.

Tokom sastanka sa Zelenskim, glumac je primio Orgen zasluga trećeg stepena, a predsednik mu je zahvalio na "značajnim doprinosima".

Ukrainian Presidential Press Office via AP
 

Penovo ime će se naći i na "Hodu hrabrih", svojevrsnom Bulevaru slavnih u Kijevu gde su na pločama upisana imena svetskih lidera koji su pomogli zemlji tokom rata.

- Američki glumac i reditelj Šon Pen je već treći put posetio Ukrajinu. Ovoga puta je susret bio poseban. Šon je doneo statuu Oskara kao simbol vere u pobedu naše zemlje. Biće u Ukrajini do kraja rata - naveo je Zelenski na Instagramu.

Podsetimo, Pen je poznat i po svom aktivizmu, ali i po nekoliko zanimljivih intervjua sa određenim kontroverznim ličnostima, od kojih je najupečatljiviji bio onaj sa meksičkim narko-bosom El Čapom.

Intervju je navodno održan na nepoznatoj lokaciji u Meksiku krajem 2015. godine, nekoliko meseci pre nego što je El Čapo bio ponovo uhapšen u januaru 2016. u gradu Los Močisu. Bio je u bekstvu šest meseci, a meksičke vlasti su saopštile tada da su uspele da otkriju njegovu lokaciju upravo zahvaljujući intervjuu.

Meksičke vlasti su znale za sastanak Pena, Guzmana i meksičke glumice Kejt del Kastiljo i pratile su kretanje američkog glumca, što im je pomoglo da otkriju ranč gde se krio okoreli narko-bos.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike