Bogatašica pala sa kruzera u 3 ujutru: Ljubavnik sumnjiv, a nestao je i njen nakit! Istražiteljima nikako nije jasna jedna stvar

08.11.2022

14:55

0

Autor: 24sedam

Stradala na "putovanju iz snova"

Bogatašica pala sa kruzera u 3 ujutru: Ljubavnik sumnjiv, a nestao je i njen nakit! Istražiteljima nikako nije jasna jedna stvar
Copyright Youtube/Hacer Özil

Bogatašica Dilek Ertek (71), distributerka "Tifanijeve" imperije nakita u Turskoj, stradala je kada je pala sa kruzera tokom krstarenja kod ostrva Tahitija.

Ertek, koja je zastupala "Tifani" u Turskoj više od 20 godina, pala je u južni Pacifik sa broda "Norvegian Spirit" 26. oktobra, a njeno telo tek treba da bude nađeno.

Nadzorne kamere pokazuju da je pala u vodu oko 3 sata ujutru, ali je njen partner, 74-godišnji Švajcarac, nestanak prijavio tek 20 sati kasnije.

Dilekin sin Gokče Atuk kaže da je skupocen nakit nestao iz sefa u kabini njegove majke na brodu. Policija Tahitija je ispitala njenog ljubavnika, ali je pušten zbog nedostatka dokaza posle čega se vratio u Švajcarsku.

Stručnjaci su zbunjeni kako je Ertek, koja je bila visoka samo 157 centimetara i potpuno trezna, uspela da padne preko metar visoke zaštitne ograde svoje kabine.

Ertek se ukrcala na brod 24. oktobra na ostrvu Papete, u Francuskoj Polineziji, da bi proslavila svoj rođendan na Bora Bori.

Krstarenje je trebalo da se završi u Honoluluu, na Havajima.

Odmah je organizovana potraga za njenim telom, ali bezuspešno, a slučaj je prijavljen vlastima i plovilo se vratilo u najbližu luku, na ostrvu Papete.

Turski mediji javljaju da ima i problema sa istragom, a tvrdi se da vlasti Tahitija nisu propisno pretražile Ertekinu sobu.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike