Muškarac pretukao čistača toaleta jer ga je prekinuo "u intimnim trenucima" sa devojkom: Besno izjurio i slomio mu nos (VIDEO)

08.11.2022

11:02

0

Autor: N. Pavlović

Neverovatna tuča u noćnom klubu

Muškarac pretukao čistača toaleta jer ga je prekinuo "u intimnim trenucima" sa devojkom: Besno izjurio i slomio mu nos (VIDEO)
Copyright Printscreen/Dejli mejl

Jedan Australijanac je pretukao čistača noćnog kluba jer ga je prekinuo dok se spremao da sa devojkom bude intiman u toaletu.

Nadzorne kamere su pokazale kako je Bili Din Falon (28) bez majice besno iskočio iz toaleta, namenjenog hendikepiranim posetiocima, i nasrnuo na radnika kluba. Prvo ga je udario glavom, a onda je počeo da ga udara pesnicama.

Radnik je želeo da očisti toalet i nekoliko puta je kucnuo na vrata.

Kada su dva muškarca počela da se biju, iz toaleta je izašla plavuša koja je nosila dva pića u rukama, ali se nije činilo da je bila duboko potresena nemilim događajem. Radnici obezbeđenja su na raju prekinuli tuču, a muškarci su bili krvavi. Čistaču je polomljen nos.

Falon se na sudu izjasnio krivim i naloženo je da pretučenom radniku isplati 1.500 dolara.

Na sudu je rečeno da je zaposleni mladić samo radio svoj posao i da nije bio pod dejstvom alkohola.

Felonov advokat je naglasio da je njegov klijent bio pijan te večeri i da je problem sa alkoholom razvio dok je služio u vojsci.

- Bio je unutra sa svojom partnerkom i taman kada su želeli da budu intimni, neko je počeo da kuca na vrata. Reagovao je impulsivno - naveo je advokat.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike