U Americi uhapšeno 20 pedofila: Predatori mislili da idu na "dečje orgije", pa upali u policijski zamku!

05.11.2022

23:15

0

U Americi uhapšeno 20 pedofila: Predatori mislili da idu na "dečje orgije", pa upali u policijski zamku!
Ilustracija - Copyright Profmedia

U američkoj državi Indijana uhapšeno je 20 pedofila u velikoj akciji policije koja se dogodila između utorka i srede.

Istražitelji su se, kako prenose mediji, predstavili kao maloletne osobe i sa osumnjičenima se dogodovorili da se nađu na određenoj lokaciji. Osumnjičeni su došli na to mesto verujući da će imati seksualne odnose sa detetom.

Neki od uhapšeni putovali su čak iz drugih država. Na sastanak su doneli drogu, alkohol i vatreno oružje.

Printscreen/YouTube/ WFAA
 

Kancelarija šerifa okruga Džonson i policijska uprava grada Franklina koji su izveli operaciju izjavili su da su zadovoljni što su pedofili uhapšeni, ali su izrazili i zabrinutost jer veruju da je oni nisu bili jedini koji su planirali da dođu na "zabavu".

- Tokom ove operacije nosili smo se sa mnogo različitih ljudi i situacija. Razgovori sa osumnjičenima pre dolaska na lokaciju su bili užasni. Nikada nećemo saznati pravi obim ili uticaj ove istrage na bezbednost naše dece. Svesni susret sa maloletnikom i želja da ga odvedemo od njegove kuće, miljama daleko plaši sve nas.

U izjavi se navodi da će biti veoma teško utvrditi koliko je zaista razgranata mreža pedofila i koje su im bile sve namere.

- Želimo da roditelji budu veoma marljivi da znaju šta njihova deca rade i sa kim razgovaraju na internetu. Broj onlajn aplikacija i ono o čemu se može razgovarati je veoma alarmantno. Skoro svako nosi pametni telefon koji olakšava pristupite ovim sajtovima - naveli su, prenosi Telegraf.rs.

Nakon operacije, vlasti su uhapsile Marka Alana Adamsa (59), Džefrija Dilana Alforda (26), Filipa Majkla Burkea (26), Rajana Alana Brauninga (34), Semjuela Ernestra Severina Kabreru (24), Bralana Kamposa-Aseveda (22), Džonatana Tajlera Evansa (36), Kalvina Majkla Ferisa (37), Džefrija A. Hensa (64), Zakarija Reja Harta (43), Nikolasa T. Habard (23), Erik N. Džonson (38), Tijang Za Lijan (21), Džejms T. Miler (28), Maks Džozef Miler (25), Džonatan D. Morales (31), Džered S. Morgan (22), Heli Kanal Sang, Za Tio (21) i Kristofer Greg Vilson (37).

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike