Transrodni pedofil smešten u muški zatvor: Osuđivan zbog slika dece, pa uhvaćen u gnusnom odnosu sa nemačkim ovčarom

24.12.2021

12:27

0

Gudijer se u sudskim spisima identifikuje kao muško, ali je tokom saslušanja oslovljavan kao Kler

Transrodni pedofil smešten u muški zatvor: Osuđivan zbog slika dece, pa uhvaćen u gnusnom odnosu sa nemačkim ovčarom
pedofil - Copyright Cheshire police

Pedofil koji se identifikuje kao žena, Kler Gudijer (60), ranije poznata kao Džon i osuđivana zbog posedovanja neprikladnih slika dece, poslat je u muški zatvor jer po zakonu nije žena.

Kako britanski mediji pišu, on je imao i seksualni odnos sa nemačkim ovčarom, a 2006. i 2009. osuđen je zbog posedovanja fotografija seksualnog zlostavljanja maloletnika.

Sada je osuđen na 20 meseci zatvora i poslat je u Altkors, privatni zatvor za muškarce B kategorije i ustanova za mlade prestupnike koji se nalazi u Liverpulu.

- Zatvorenici idu u zatvor koji odgovara njihovom zakonski priznatom polu. Ovaj optuženi je tako završio u muškom zatvoru - rekao je neimenovani izvor za tamošnje medije. 

Gudijer se u sudskim spisima identifikuje kao muško, ali je tokom saslušanja oslovljavan kao Kler.

Zakon o prepoznavanju pola iz 2004. godine dozvoljava ljudima da promene svoj zakonski pol i dobiju sertifikat o priznavanju pola koji to dokazuje, koji važi i u zatvorima.

Sudija Stiven Everet je okarakterisao Gudijerov zločin, učešće sa drugim odraslim osobama i psom u seksualnom činu kao "odvratan", pa je osumnjičenog zatvorio na 20 meseci.

Pedofil je ovog puta osuđen jer je imao seksualni odnos sa psom kome je prethodno dao kokain. Gudijer je o tome „maštao nekoliko godina” pre nego što je ideju sproveo u delo.

Tužilac Paulinus Barns rekao je sudu da je Gudijer uhvaćen kada ga je policija pozvala 19. jula 2019. kako bi izvršila rutinsku proveru zbog toga što se nalazi u registru seksualnih prestupnika.

Policajci su uzeli njegov laptop, koji je pokazao da je Gudijer tražio seksualni materijal sa životinjama, navode mediji.

Dve godine kasnije, kada je izvršena potpuna pretraga kompjutera, policajac je otkrio 31 nepristojnu sliku Gudijera koji učestvuje u seksualnom činu sa nemačkim ovčarem.

- Ona je priznala da poseduje slike. Rekla je da je maštala o tome godinama i kada je o tome razgovarala sa ljudima u Nortviču, stupila je u kontakt sa drugima u Bornmutu. Tamo je otputovala u decembru 2018. i učestvovala u seksualnom činu sa drugim ljudima i nemačkim ovčarem - rekao je tužilac.

Kada je Gudijer uhapšen 17. juna ove godine, policajci su u njegovoj torbici pronašli 3,5 grama kokaina i USB na kome su bile iste slike.

Kada je izvršio seksualni čin 16. decembra 2018, prekršio je i prethodni nalog o uslovnoj kazni.

Sajmon Mils, Gudijerov branilac, zatražio je od sudije da razmotri još jednu uslovnu kaznu.

Ipak, sudija Everet je Gudijera zatvorio na 20 meseci.

- Daleko ste od toga da promenite svoj život. Na prevaru ste učestvovali u incidentu sa drugim osobama koristeći kokain. Otkako se desio strašni prekršaj, bez stida ste čuvali slike radi sopstvenog seksualnog zadovoljstva. Pored svega ovoga, niste ispoštovali uslove naredbe. Neki bi mogli reći da je ovo manja povreda, ali ovo nije prvi put. Vaš dosije je užasan i moglo bi se reći da ste imali zapanjujuću sreću što ranije niste otišli ​​u zatvor. Mora da se pošalje poruka da ćete iću u zatvor ako počinite nešto tako odvratno - zaključio je sudija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike