U pedofilovoj kući pronašli nacističku kolekciju vrednu 3,5 miliona dolara, a to je bio samo deo mračnih otkrića (VIDEO)

07.10.2021

13:05

1

Pronađeno je više od 1.000 predmeta

U pedofilovoj kući pronašli nacističku kolekciju vrednu 3,5 miliona dolara, a to je bio samo deo mračnih otkrića (VIDEO)
nacista2 - Copyright Profimedia

Brazilska policija je u Rio de Žaneiru u kući pedofila, Ejlsona Proense Linharesa (58), pronašla veliku zbirku nacističkih predmeta i oružja koji vrede oko 3,5 miliona dolara.

Pronađeno je više od 1.000 predmeta, među njima nacističkih oznaka, uniformi, zastava i fotografija Adolfa Hitlera.

Profimedia
 

Osumnjičeni je uhapšen nakon što ga je par iz njegovog komšiluka prijavio da im je silovao sina (12).

Policija sada istražuje njegovu povezanost sa nacistima i drugim desničarskim grupama.

Linhares se sumnjiči da je zlostavljao još dece u svom stanu gde je pronađeno i devet komada oružja, uključujući pušku i mitraljez, kao i veliku količinu municije.

Protiv njega je podignuta optužnica zbog ilegalnog posedovanja oružja, rasizma i pedofilije. Na njegovom kompjuteru pronađene su i fotografije maloletnika.

Profimedia
 

- On je pametan i artikulisan, ali negira Holokaust, homofob je i pedofil koji kaže da juri homoseksualce. Nisam stručnjak, ali se čini da je lud psihopata - glavni inspektor na slučaju Luis Armond.

Kako se navodi, osumnjičeni dolazi iz bogate familije investitora, a veruje se da je nasleđe iskoristio kako bi došao do bogate kolekcije. Jedna nacistička uniforma procenjena je na 250.000 dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike