Voz pokosio policijsko vozilo, a unutra se nalazila žena sa lisicama na rukama: Policajci zaboravili na nju! (VIDEO)

27.09.2022

12:05

0

Autor: N. Pavlović

Neverovatno je da su učinili ovako nešto - rekao je advokat Pol Vilkinson

Voz pokosio policijsko vozilo, a unutra se nalazila žena sa lisicama na rukama: Policajci zaboravili na nju! (VIDEO)
voz - Copyright Youtube/PoliceActivity

Vlasti Kolorada su objavile dramatičan snimak kada je voz udario automobil u kome se nalazila žena koja je sedela na zadnjem sedištu sa lisicama na rukama.

Policija Platvila i Fort Luptona je zaustavila Jareni Rios-Gonzales (20) 16. septembra kako bi joj pretresli kamionet u potrazi za pištoljem jer su pre toga primili dojavu o jednom oružanom okršaju na putu.

Policajac Platvila je zaustavio njeno vozilo, a policijski automobil je parkirao na šinama. Pošto je bila osumnjičena, smestili su je na zadnje sedište.

Snimci sa kamera, koji se nalaze na njihovim uniformama, pokazuju da su policajci pretresali kamionet pre nego što su čuli sirenu voza. Policajcu je bilo potrebno oko 15 sekundi da shvati da se voz približava. Potom su skočili u zaklon, a da se nisu postarali za Rios-Gonzales.

- Hej, je li ona bila unutra? - povikao je jedan od njih posle munjevitog prolaska voza.

- O moj Bože, jeste - odgovorio je njegov kolega iz Fort Luptona.

Kada je prebačena u bolnicu, nije bila svesna. Zadobila je ozbiljne povrede, uključujući sedam polomljenih rebara i povredu grudne kosti, a zbog polomljene ruke je morala da bude operisana. Povređena su joj leđa i glava.

- Čula je da voz dolazi. Pokušala je da dozove policajce, vrištala je. Pokušala je da otključa vrata, ali su joj ruke bile vezane iza leđa. Nikada ne treba da se parkirate na šinama, cela situacija je mogla da bude izbegnuta. Neverovatno je da su učinili ovako nešto - rekao je njen advokat Pol Vilkinson.

Policajac iz Platvila je poslat na odsustvo, a istraga se nastavlja.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike