Uhapšena žena se oslobodila lisica, zgrabila policijsku pušku i počela da puca: Kamere prikazale bizaran incident (VIDEO)

21.08.2022

10:04

0

Autor: N. Pavlović

Ranila je dva muškarca

Uhapšena žena se oslobodila lisica, zgrabila policijsku pušku i počela da puca: Kamere prikazale bizaran incident (VIDEO)
OKLAHOMA - Copyright Youtube/The Oklahoman

Vlasti Oklahome su objavile snimak koji pokazuje kako je žena, koju su sa lisicama na rukama smestili na zadnje sedište policijskog automobila, uspela da se oslobodi, zgrabi oružje i rani civila i jednog policajca.

Policija okruga Grejdi je odgovorila na poziv u mestu Blančardu kako bi proverili šta se događa sa Rejčel Klej za koju su komšije rekle da puzi i laje u dvorištu.

Ona je uhapšena i smeštena u policijski automobil. Kamere dalje pokazuju kako je uspela da se oslobodi lisica, a jednom rukom je zgrabila policijsku pušku. Počela je da puca kroz prozor i tom prilikom je jedan civil pogođen u grudi, a policajca je metak okrznuo po glavi.

Uspeli su da se sakriju iza drugog automobila i pozvali su pojačanje. Oba muškarca su odvezena u bolnicu gde je kostatovano da nisu zadobili povrede opasne po život.

Nakon incidenta se Rejčel Klej predala, a prebačena je u pritvor uz kauciju od milion dolara.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike