Dvojici Moskovljana preti zatvor zbog odnosa pored prozora: Maloletnici ih ugledali, a u opravdanje zbog čega su bili goli mnogi ne veruju!

23.08.2022

20:07

0

Osumnjičeni su identifikovani samo kao 21-godišnji Timur i 22-godišnji Daniil

Dvojici Moskovljana preti zatvor zbog odnosa pored prozora: Maloletnici ih ugledali, a u opravdanje zbog čega su bili goli mnogi ne veruju!
Moskva - Copyright Profimedia

Dva mlada Moskovljanina došla su u sukob sa zakonom nakon što su navodno imali seks pored prozora svog stana u istočnom delu ruske prestonice, preneo je u utorak medij Baza.

Navodnom seksualnom činu prisustvovala su dva dečaka od 12 i 13 godina, koji su obavestili svoju majku o tome. Žena je alarmirala lokalnu policiju, koja je upala u stan i privela jednog od osumnjičenih. Drugi čovek se dobrovoljno predao policiji sledećeg dana, navodi Baza.

Osumnjičeni su identifikovani samo kao 21-godišnji Timur i 22-godišnji Daniil.

Dvojica muškaraca navodno su smeštena u istražni zatvor na dva meseca i suočavaju se sa optužbama za seksualni napad. S obzirom na to da su žrtve navodnog „napada“ mlađe od 14 godina, Timur i Daniil bi mogli da se suoče sa dugim zatvorom od 12 do 20 godina iza rešetaka.

Međutim, da bi po toj klauzuli osudili dva muškarca, tužioci moraju da dokažu da su oni svesno i namerno imali seksualne odnose pred maloletnicima.

Profimedia
 

U međuvremenu je jedan od osumnjičenih rekao policiji da uopšte nisu imali seksualni odnos i da su dečaci pogrešno protumačili ono što su videli. Prema njegovim rečima, dva mladića su popravljala vodovodne cevi u stanu koja je pukla i skinuli su odeću kako se ne bi pokvasili.

Štaviše, majka jednog od osumnjičenih negirala je da su mladići nastrojeni istom polu, tvrdeći da njen sin ima devojku, prenela je Baza.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike