Tek što se Sana Marin izvinila zbog golih grudi, pojavio se nov provokativni snimak finske premijerke, ovog puta sa ženom! (VIDEO)

23.08.2022

16:33

0

Priznala je svoju grešku, ali ju je nov video sačekao iza ćoška

Tek što se Sana Marin izvinila zbog golih grudi, pojavio se nov provokativni snimak finske premijerke, ovog puta sa ženom! (VIDEO)
AP22230404731762 - Copyright AP Photo/Andrew Medichini, File

Prašina koja se digla zbog partijanja finske premijerke Sane Marin i dalje se ne smiruje. Posle dva snimka koja su dospela u javnost, objavljen je i treći, u kom ona pleše sa influenserkom Sabinom Sarkaom (33).

Snimak je napravljen na krcatom podijumu noćnog kluba u kom je Marin već snimljena dok je plesala sa pevačem Olavijem Uusdivirtom, koji je zbog medijskog pritiska morao da demantuje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

U oba snimka premijerka Finske nosi farmerka i crnu majicu na bretele, što govori u prilog tome da su oni nastali iste večeri.

Influenserka Sarka predstavljala je finsku na izboru sa mis sveta 2012. godine, učestvovala je u brojnim rijalitijima, a pre nedelju dana javnost je obavestila da je odlučila da se rastane od supruga Osija Kivimakija.

Najmlađa evropska premijerka našla se na udaru javnosti i medija kada su u javnost dospeli snimci sa žurke na kojima se vidi kako peva i igra sa prijateljima, ali i kolegama političarima, influenserima i radijskim i televizisjkim voditeljima.

Videvši da je situacija na ivici da se otrgne kontroli, Marin se oglasila, rekavši da ne vidi ništa sporno u snimcima.

- Igrala sam, pevala, slavila i radila legalne stvari. Ne znam da sam radila nešto nezakonito tako da ne vidim potrebu da policija interveniše. Provodila sam veče sa prijateljima. Pila sam malo, ne mnogo - rekla je Marin.

Kružile su i glasine da je Marin bila pod dejstvom narkotika, posle čega se premijerka Finske samoinicajtivno testirala na drogu, a test je pokazao da nije imala nikakve opijate u svom organizmu.

Vlada je saopštila da je Marin sama platila test na drogu, a da će mediji više detalja o samom testiranju moći da dobiju od njenog kabineta. Saopšteno je i ime doktora koji je potpisao rezultate testiranja.

Izvinjenje zbog golišavih grudi

Finska premijerka izvinila se u danas nakon što se pojavila fotografija na kojoj se vide dve influenserice u toplesu kako se ljube u njenoj zvaničnoj rezidenciji u Helsinkiju.

Na fotografiji koja se pojavila ove nedelje vidi se kako se dve žene ljube dok drže svoje majice podignutim kako bi pokazale grudi, a jedna od njih pokazuje natpis „Finska“.

Obraćajući se novinarima u utorak, Marin je potvrdiča da je fotografija napravljena u zvaničnoj rezidenciji premijera u Helsinkiju u julu. Marin je rekla da je nekoliko gostiju pozvala u kuću nakon muzičkog festivala.

- Prema mom mišljenju, slika nije prikladna. Izvinjavam se zbog toga. Takvu sliku nije trebalo napraviti, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa neobično - rekla je ona.

Zamenica predsednika Socijaldemokratske partije Fisnke postala je najmlađa premijerka ikada izabrana u Finskoj u decembru 2019, a tada je bila najmlađi šef države na svetu, sa 34 godine. Iako je njeno ponašanje u procurelim video-snimcima žestoko kritikovano i na nacionalnom i međunarodnom nivou, ona je takođe dobila i podršku, a žene u Finskoj i Danskoj su objavile video-snimke na kojima plešu, zabavljaju se i piju „u znak solidarnosti“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike