Panika na plaži - težak crnjak: Bezglavo "telo" pored mora izazvalo vrisku, a potom i smeh! (FOTO)

23.08.2022

18:09

0

Jedno bizarno podne na Tajlandu...

Panika na plaži - težak crnjak: Bezglavo "telo" pored mora izazvalo vrisku, a potom i smeh!  (FOTO)
lutka plaža (5) - Copyright Profimedia

Odbačena lutka za seks pronađena na tajlandskoj plaži izazvala je paniku među lokalnim stanovništvom koje je prvobitno mislilo da se radi o telu žene, piše ndtv.

Spasilačke službe su brzo dojurile na plažu pa je ubrzo ustanovljeno da se radi o tzv. seks lutki.

Lutka je uočena na plaži Bang Saen u provinciji Čon Buri na istoku Tajlanda 18. avgusta. Fotografija objavljena na Fejsbuku, prikazuje lutku kako leži na plaži s majicom navučenom preko gornje polovovine tela.

Nakon što su otkrili "telo", uznemireni mještani pozvali su hitnu medicinsku pomoć i policiju. Prema portparolu policije okruga Bang Saen, spasilačke ekipe su stigle na mesto nakon što su obavešteni da je uočena "mlada gola žena bez svesti".

 

 

Kada je policija iz daljine ugledala prizor, zaista se činilo da je u pitanju telo. Međutim, stvari su se razjasnile nakon što su "telo" bolje pogledali. Predmet je identifikovan kao silikonska lutka za seks kojoj je nedostajala glava. Lutka se na internetu prodaje za 20.000 bahta (oko 550 evra), izvestila je policija, što je pojedine prisutne nateralo na smeh.

Policija sumnja da je lutka morala biti bačena u reku ili kanal nakon čega je isplivala na plažu. Lutka je sada uklonjena s plaže kako bi se sprečilo nepotrebno uznemiravanje turista, dodaje se u policijskom saopštenju.

Policija je dalje saopštila da je lutka zadržana u stanici spasilačke ekipe te da je vlasnik tamo može preuzeti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike