Bogati zubar ubio ženu na safariju, pa uzeo milione od osiguranja, ali bi sada mogao da dobije i smrtnu kaznu (VIDEO)

02.08.2022

10:37

0

Autor: N. Pavlović

Dokazi nisu bili na njegovoj strani

Bogati zubar ubio ženu na safariju, pa uzeo milione od osiguranja, ali bi sada mogao da dobije i smrtnu kaznu (VIDEO)
rudolf-ubistvo - Copyright Facebook/Larry Rudolph

Američki zubar i multimilioner, Lorens Leri Rudolf (67) iz Pensilvanije, proglašen je krivim za ubistvo i prevaru zbog ubistva svoje žene na afričkom safariju pre skoro šest godina.

Posle tronedeljenog suđenja u Denveru, sud ga je proglasio krivim za ubistvo supruge Bjanke Rudolf sa kojom je bio 34 godine u braku.

Takođe, proglašen je krivim i za unovčavanje životnog osiguranja od 4,8 miliona dolara nakon njene smrti za koju je tvrdio da je nesreća.

Kako se navodi, on je plažljivo isplanirao ubistvo kako bi uzeo novac od osiguranja i započeo nov život sa ljubavnicom sa kojom je bio 20 godina.

Rudolf je Bjanku upucao tokom putovanja u Zambiji u oktobru 2016, a nekoliko godina kasnije su ga čuli kako u restoranu izvesnoj Lori Miliron, viče: "Ubio sam svoju je*enu ženu zbog tebe!".

Bogati zubar je tokom suđenja insistirao na svojoj nevinosti i tvrdio je da se Bjanka sama slučajno upucala u grudi dok je pakovala pušku. Za to vreme je on, navodno, bio u kupatilu.

Međutim, tužioci su istakli da nije mogla sebe da rani na takav način i predstavili su dokaze da je upucana sa udaljenosti od skoro jednog metra.

Rudolf je, navodno, planirao da ubije ženu jer je želela da kontroliše njihove prihode i da on otpusti Miliron.

Njegovi advokati su istakli da nije imao motiv za zločin i da je sa Bjankom bio u otvorenoj vezi od 2000. godine zbog čega su oboje imali druge seksualne partnere.

Miliron je takođe optužena da je lagala federalnu porotu o slučaju i njenoj vezi sa Rudolfom. Proglašena je krivom za saučesništvo, opstrukciju porote i prevaru.

Rudolfu preti maksimalna zatvorska kazna ili čak i smrtna kazna.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike