Senilni Bajden hteo Ameriku da opiše jednom rečju, pa rekao "asufutimaehaehfutbv" (VIDEO)

23.06.2022

16:01

0

Autor: N. Pavlović

Iako mu se samo zapetljao jezik, brojni tviteraši su jedva dočekali da ga ismevaju

Senilni Bajden hteo Ameriku da opiše jednom rečju, pa rekao "asufutimaehaehfutbv" (VIDEO)
bajden - Copyright AP Photo/Susan Walsh

Američki predsednik, Džo Bajden (79), poznat je po mnogobrojnim gafovima, a ovoga puta je uspeo ponovo da zagospodari društvenim mrežama zahvaljujući novom biseru.

Naime, dok se medijima obraćao u prisustvu potpredsednice Kamale Haris, izjavio je: "Amerika je država koja se može definisati jednom rečju".

Međutim, kada je trebalo da izgovori tu reč, nešto je promrmljao, a zvučalo je kao "asufutimaehaehfutbw", kako su istakli brojni Amerikanci na Tviteru.

Naravno, bilo je jasno da je Bajden imao lapsus i da nije uspeo da se lepo izrazi, ali je tih nekoliko sekundi bilo sasvim dovoljno da se na mrežama pokrene lavina komentara.

Iako je bilo dosta onih koji su ga ismevali, bilo je i pristalica koji su istakli da nije lepo rugati se nekome sa problemima u govoru.

Podsetimo, američki prdsednik je poznat i kao "mašina za pravljenje gafova", pa je tako jednom prilikom Kamalu Haris nazvao prvom damom, a onda se potpuno pogubio kada je trebalo da objasni ko je dobio koronu.

- Došlo je do male promene u tome ko će vam se obratiti jer je muž prve dame dobio kovid - rekao je Bajden. Iako je mislio na muža Kamale Haris, Daga Emhofa, ispalo je kao da je on sam zaražen virusom.

U obraćanju naciji, početkom marta Ukrajince je nazvao Irancima, a potom je u jednom intervjuu, komentarišući aktuelnu krizu u Ukrajini, napravio grešku.

- Kako smo došli dovde, znate, da Putin samo odluči da će napasti Rusiju? Ovako nešto se nije dogodilo od Drugog svetskog rata - poručio je Bajden pomešavši Rusiju i Ukrajinu.

Prošle nedelje je čak i pao sa bicikla.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike