Zaharova o novim sankcijama Amerike: Još jedna predstava!

02.06.2022

19:11

0

Autor: 24sedam

Zovu me i pitaju za reakciju na to što sam uvrštena na sankcioni spisak američkog Ministarstva finansija. Iskreno govoreći, bila sam uverena da sam već odavno na toj listi

Zaharova o novim sankcijama Amerike: Još jedna predstava!
Marija Zaharova - Copyright Profimedia

Zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reagovala je na vest o tome da su je Sjedinjene Države uvrstile na sankcioni spisak. „Još jedna predstava naših ‘partnera’ “, rekla je ona.

- Zovu me i pitaju za reakciju na to što sam uvrštena na sankcioni spisak američkog Ministarstva finansija. Iskreno govoreći, bila sam uverena da sam već odavno na toj listi. Vize već neku godinu nam ne izdaju normalno. Račune u inostranstvu i slično nemam. Nekretnine takođe. Još jedan performans partnera - napisala je ona na Telegramu.

https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/2838

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije ruskim ministrima Vitaliju Saveljevu, Maksimu Rešetnjikovu, Ireku Fajzulinu, zameniku premijera Dmitriju Grigorenku, biznismenima Alekseju Mordašovu i Godu Nisanovu, kao i portparolki ruskog Ministarstva spoljnih poslova Mariji Zaharovoj, saopštilo je ranije danas Ministarstvo finansija SAD.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike