"Molim se da mu oproste!": Oglasila se majka tinejdžera koji je ubio 21 osobu u školi u Teksasu - moli da ne osuđuju njenog sina (VIDEO)

28.05.2022

08:55

1

Rejes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o motivima njenog sina

"Molim se da mu oproste!": Oglasila se majka tinejdžera koji je ubio 21 osobu u školi u Teksasu - moli da ne osuđuju njenog sina (VIDEO)
Printscreen/YouTube/Nmas

Majka Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je u Osnovnoj školi Rob u Teksasu ubio 19 učenika i dve nastavnice, moli sve da oproste njenom sinu.

Adrijana Martinez Rejes, čiji je sin kupio dve puške i veliku količinu municije kojom je ubio 21 osobu, dala je izjavu za medije.

- Nemam reči. Ne znam šta je mislio. Imao je svoje razloge zašto je učinio to što je učinio. Molim vas, ne osuđujte ga. Ja samo molim da mi nedužna deca koja su stradala oproste - rekla je njegova majka.

Rejes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o motivima njenog sina koji je prvo upucao svoju baku i nakon toga počinio masakr u obližnjoj osnovnoj školi.

Da podsetimo, Rejes se oglasila istog dana nakon što je javnost saznala za zločin njenog sina. Ona je tada rekla da je bila "iznenađena" što je njen sin otvorio vatru u osnovnoj školi Rob u Juvaldiju.

Priznala je da je njen sin bio usamljenik koji se "držao za sebe i nije imao mnogo prijatelja", ali je odbacila tvrdnje da je imala toksičan odnos s njim.

- Moj sin nije bio nasilna osoba. Iznenađena sam onim što je uradio. Molim se za te porodice. Molim se za svu tu nevinu decu. Oni nisu imali udela u ovome - rekla je tada majka ubice tinejdžera.

Bonus video

Twitter/Car Šćepan Mali

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti