Potvrđeno da je hospitalizovana žena baka ubice iz Teksasa: Otkriveno kakva se drama odigrala pre masakra u školi

26.05.2022

07:53

0

Zvaničnici su potvrdili da je reč o Elizabet Džozef

Potvrđeno da je hospitalizovana žena baka ubice iz Teksasa: Otkriveno kakva se drama odigrala pre masakra u školi
Tan2022-5-25_13512978_0 - Copyright Tanjug/William Luther/The San Antonio Express-News via AP

Žena koja je primljena u bolnicu u San Antoniju nedugo nakon pucnjave u osnovnoj školi u Juvaldiju jeste baka ubice Salvadora Ramosa (18), koji je ubio 19 dece i dvoje nastavnika.

To su potvrdili zvaničnici, koji su otkrili da je Elizabet Džozef, 66-godišnja žena, u kritičnom stanju prebačena u bolnicu nakon što ju je, neposredno pre napada u školi, upucao napadač.

- Pre svega što se dogodilo napadač je pucao u lice svojoj baki. Onda je ona pozvala policiju. Naoružani napadač je pobegao, a dok je bio u begu doživeo je nesreću ispred osnovne škole i uleteo u školu - saopštio je guverner Teksasa Greg Abot na konferenciji za novinare u sredu.

Službenik za javne informacije u Teksaškom odeljenju za javnu bezbednost, narednik Erik Estrada, rekao je u televizijskom intervjuu za Si-En-En isto što i Abot, potvrdivši da je hospitalizovana žena baka ubice.

Univerzitetska bolnica u San Antoniju odbila je da komentariše pojedinačne pacijente, ali je u saopštenju u srede ujutro potvrdila da leče troje dece i 66-godišnju ženu, koja je u teškom stanju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike