Nisu ga shvatili za ozbiljno: Ubica iz Teksasa uhapšen pre četiri godine jer je pretio da će 2022. pucati na školu

27.05.2022

15:03

0

Autor: 24sedam

Zastupnik u Predstavničkom domu otkrio je nove detalje o monstrumu iz Juvaldija

Nisu ga shvatili za ozbiljno: Ubica iz Teksasa uhapšen pre četiri godine jer je pretio da će 2022. pucati na školu
profimedia-0694254710 - Copyright Profimedia

Toni Gonzales, zastupnik u Predstavničkom domu, otkrio je nove detalje o masovnom ubici iz Teksasa.

On je u razgovoru za Foks njuz kazao da je Salvador Ramos, ubica koji stoji iza masakra u kom je ubijeno 19 dece i dvoje odraslih u pucnjavi u osnovnoj školi Rob u gradu Juvaldi, već bio uhapšen pre četiri godine, i to zato što je pretio pucanjem u školu.

Kako prenosi Mediate, Gonzales je u četvrtak uveče saznao da je ubica bio uhapšen kao maloletnik pre četiri godine, jer je imao plan da, kada 2022. bude punoletan, puca na školu.

- Postoji veliki broj nepoznanica, moramo da protresemo sve činjenice, da shvatimo šta se desilo, šta nismo znali i da se uverimo da se to više neće ponoviti. Ali ako su ga organi za sprovođenje zakona već identifikovali pre četiri godine kao pretnju, moramo da utvrdimo zbog čega Ramos nije uklonjen pre ovoga - rekao je zastupnik.

Ranije je saopšteno da Ramos nije imao krivični dosije kao odrasla osoba, ali da je možda imao maloletnički dosije. Ti dosijei, po pravilu, nisu dostupni široj javnosti.

Američki mediji su pisali da je Ramos imao težak život sa svojom majkom, za koju su poznanici rekli da se drogirala i da se često svađao sa njom. Ona je navodno rekla da je pokušala da ga izbaci iz kuće.

O tome da je imao probleme u kući i da se nije slagao ni sa drugim članovima porodice svedoči i činjenica što je neposredno pre masakra u osnovnoj školi pucao i na svoju baku, koja je u teškom stanju završila u bolnici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike