Ilon Mask demantovao optužbe: Šta se dogodilo u avionu 2016. godine?

21.05.2022

23:23

0

Žena je optužila Maska da joj je pokazao svoj polni organ u erekciji, da joj je bez njenog pristanka dodirivao noge i ponudio da joj kupi konja ako mu obavi erotsku masažu

Ilon Mask demantovao optužbe: Šta se dogodilo u avionu 2016. godine?
AP Photo/Kiichiro Sato, File

Američki multimilijarder Ilon Mask demantovao je tvrdnje u novinskom izveštaju da je seksualno uznemiravao stjuardesu u privatnom avionu 2016. godine, nazivajući optužbe "potpuno neistinitim".

U izveštaju objavljenom na novinskom sajtu Biznis Insajder, navodi se da je kompanija Spejs Iks koju je osnovao Mask, platila 250.000 dolara (200.000 funti) jednoj ženi zaposlenoj u kompaniji, nakon postignute nagodbe za otpremninu posle tužbe za seksualno uznemiravanje podignute protiv najbogatijeg čoveka na svetu.

U izveštaju Biznis Insajdera se navodi da je žena, koja je radila kao kabinska poslužiteljka u korporativnom mlaznom avionu kompanije Spejs Iks, optužila Maska da joj je pokazao svoj polni organ u erekciji, da joj je bez njenog pristanka dodirivao noge i ponudio da joj kupi konja ako mu obavi erotsku masažu.

Mask, koji je i izvršni direktor kompanije Tesla i čovek čije bogatstvo se procenjuje na 212 milijardi dolara, rekao je grupi od skoro 100 miliona svojih pratilaca na Tviteru da su optužbe protiv njega "potpuno netačne".

Gardijan nije uspeo da proveri tačnost navoda objavljenih u Biznis Insajderu, a kompanija Spejs Iks je zamoljena za komentar.

BONUS VIDEO:

Telegram

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam