Ilon Mask odlučio za koga će glasati u novembru na izborima: Smatrao sam da nikada ne bih mogao...

18.05.2022

21:12

0

Demokrate i republikanci se pripremaju za izbore u novembru na kojima će se glasati za svih 435 mesta u Predstavničkom domu i za 35 mesta u Senatu

Ilon Mask odlučio za koga će glasati u novembru na izborima: Smatrao sam da nikada ne bih mogao...
Ilon Mask - Copyright Patrick Pleul/Pool via AP

Izvršni direktor Tesle i najbogatiji čovek sveta Ilon Mask rekao je u podkastu "Ol-in" da će glasati za republikance na izborima u novembru, nakon što je ranije "zdušno" glasao za demokrate.

- Znate, realnost je da je Tviter u ovom trenutku naklonjen krajnjoj levici, a ja bih sebe nazvao umerenim ni republikancem ni demokratom - rekao je Mask u podkastu "Ol-in".

On je rekao da je oduvek zdušno glasao za demokrate.

- Smatrao sam da nikada ne bih mogao da glasam za republikance, samo da budem jasan. Ali na predstojećim izborima ću glasati za njih - dodao je Mask.

Kasnije je izjavio da Demokratsku partiju uglavnom kontrolišu radnički sindikati i dodao da je Bajden "previše pod uticajem sindikata".

- Suština ovde je da je Demokratska partija značajno pod kontrolom sindikata i pojedinih grupa advokata. Uopšteno videćete da to nije u interesu ljudi koji su na strani demokrata - dodao je Mask.

Demokrate i republikanci se pripremaju za izbore u novembru na kojima će se glasati za svih 435 mesta u Predstavničkom domu i za 35 mesta u Senatu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike