Kadirov prozvao predsednika SAD: Bajden vodi satanističku politiku, pojačanu demencijom, Amerika je ekonomski vampir!

26.03.2022

15:18

0

Osim što je brutalno okarakterisao lidera SAD i njegovu politiku, ukazao je na još jednu činjenicu koja se tiče muslimaskog sveta

Kadirov prozvao predsednika SAD: Bajden vodi satanističku politiku, pojačanu demencijom, Amerika je ekonomski vampir!
Ramzan Kadirov - Copyright Profimedia

Zemlje sveta u kojima preovlađuje muslimansko stanovništvo nisu se pridružile sankcijama Rusiji, što ukazuje na to da muslimani uvek stoje na strani istine i pravde, izjavio je lider Čečenije Ramzan Kadirov, prenose RIA Novosti.

On je naveo da američki predsednik Džozef Bajden, kako tvrdi, "iako ima ljudski izgled, vodi satanističku politiku, pogoršanu senilnom demencijom".

- Zašto se skoro ceo svet upušta u Bajdenove apsurde? Šefovi evropskih država, ozbiljno, odgovorite na pitanje. Nemojte samo pričati priče o američkoj demokratiji, nagodbi u dolarima, američkoj berzi, zlatnim rezervama... Bacite ove stereotipne izgovore kojima ubijate vreme i odgovorite na pitanje. Ako oronulom kauboju Bajdenu nije stalo do vaše ekonomije niti do kakvih negativnih procesa koji se odvijaju u vama, zašto vi, razvijene i evropske zemlje u razvoju, više brinete o interesima država nego o sopstvenim narodima i zemljama? Zašto mislite da ako se SAD plaše Rusije, onda ona i vama nečim preti?

- Poslednjih nedelja sam čitao samo o još jednoj senilnoj izjavi američkog predsednika, koji ili zaboravlja da je muž prve dame ili meša Ukrajince sa Irancima. Neću se iznenaditi ako sutra američke mornaričke foke slete na obalu Persijskog zaliva i, po Bajdenovom naređenju, uzalud traže lokaciju ruske vojske – naređenje je naređenje, treba se pretvarati. A ovo su samo javne izjave. U zidovima Bele kuće sigurno se dešavaju i gore stvari. Ne zavidim njegovom pomoćniku zaduženom za nuklearni kofer. On za dvoje mora da se oblije hladnim znojem.

 

 

- Dakle, lideri evropskih zemalja, trezveno procenjujte situaciju. Imate divnu priliku da se oslobodite američkog ugnjetavanja dok je potpuni ludak na čelu ove zemlje. Razmislite o interesima svojih zemalja, o nestašici benzina i gasa, o rastu cena. Pored gladnih država, u svetu ima mnogo partnera koji su odgovorniji, ne koriste dvostruke standarde, neće vas kriviti za ono što niste i neće urušiti vašu ekonomiju da bi spasili svoju. Sjedinjene Države su danas ekonomski vampir u koji je krajnje vreme da se zabode ulog. Bajden je ratni zločinac koji pokriva godine zločina Pentagona. Sačuvajte svoje zemlje. Ne dozvolite da jedan idiotski kauboj uništi ostatak sveta - naveo je Kadirov na Telegramu, osvrnuvši se i na to što su se muslimani udružili protiv Zapada.

- Za mene, kao muslimana, zadovoljstvo je što je ceo islamski svet podržao Rusiju u njenoj borbi protiv univerzalnog zla. Nijedna država na svetu, u kojoj preovlađuje muslimansko stanovništvo, nije pristupila sankcijama Rusiji - napisao je Kadirov na Telegramu.

On je naveo te zemlje koje se nisu pridružile sankcijama i zahvalio im se u ime 30 miliona muslimana u Rusiji.

- Ponosan sam što sam musliman i gledam kako su se svi muslimani ujedinili sa nama i izrazili svoj nedvosmislen stav protiv Zapada. Zato, ma kako Bajden i njegovi poslušnici pomagali kijevskom režimu, nećemo ostaviti ni miris nacista, banderovaca i šejtana u Ukrajini - rekao je Kadirov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike