Sin čuvenog Stiva Irvina bežao od ogromnog krokodila: Neman od 350 kila pojurila ka njemu, a onda je počela panika (VIDEO)

07.02.2022

10:23

0

Autor: 24sedam

Irvin stariji je stradao kada ga je ubola raža

Sin čuvenog Stiva Irvina bežao od ogromnog krokodila: Neman od 350 kila pojurila ka njemu, a onda je počela panika (VIDEO)
krokodil - Copyright Instagram/robertirwinphotography

Na internetu je objavljen snimak koji prikazuje kako je Robert Irvin, sin pokojnog lovca na krokodile Stiva Irvina, bio prinuđen da pobegne od ogromnog reptila u Zoološkom vrtu Australije.

Robert je krenuo da beži, a radnicima zoo vrta je viknuo da učine isto kada je krokodil Kasper počeo agresivno da se ponaša.

Neman od 3,7 metara i 350 kilograma ignorisala je hranu koju je Robert ponudio.

- Bežite, bežite, bežite - vikao je Robert.

Inače, radi se o sceni koja će bti emitovana u finalu sezone američkog programa "Crikey! It's the Irwins".

 

 

Kasper je leucističan krokodil, što znači da ima značajno smanjen tamni pigment kože u poređenju s drugim pripadnicima svoje vrste. Kako su pojasnili iz australijskog zoološkog vrta, to znači da bi ga u divljini ubili. S druge strane, Kaspera opisuju kao jednog od najagresivnijih krokodila s kojima su radili. U zoološkom vrtu smešten je u isto područje sa ženkom Vendi, koja ima isti problem kao i on.

Podsetimo, Robertov otac Stiv je stradao 2006. godine tokom snimanja dokumentarca na australijskom Velikom koralnom grebenu, nakon što ga je u grudi ubola raža. Imao je 44 godine.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike