Martina ubila ćerku, pa dobila 5 godina zatvora: "Bila je u depresiji zbog lokdauna, plata joj prepolovljena"

28.01.2022

15:06

0

Ona nije loša osoba, ona je divna majka - rekao je otac ubijene devojčice

Martina ubila ćerku, pa dobila 5 godina zatvora: "Bila je u depresiji zbog lokdauna, plata joj prepolovljena"
Stres - Copyright Pexels

Martina Madarova je 4. septembra prošle godine, tokom lokdauna, ugušila svoju petogodišnju ćerkicu u njihovom domu u Londonu. Sada je osuđena na pet godina zatvora.

Martina je u trenutku ubistva patila od depresije zbog zaključavanja. Bila je loše i zbog činjenice da joj je plata prepolovljena.

Otac ubijene devojčice izjavio je da ne zna šta se dogodilo i da je Martina najdivnija i najnevinija osoba koju je ikad upoznao. Naglasio je da je njegova supruga uvek bila dobra prema svima.

- Šokiran sam. To nije ona, ona bi sve uradila za našu malu Aliju. Ona nije loša osoba, ona je divna majka - rekao je otac ubijene devojčice Dejvid.

Kako je istakao, on ne mrzi Martinu, iako je ubila njihovo dete. Prema njegovim rečima, on je zabrinut za njeno mentalno zdravlje.

Madarova, koja je rodom iz Slovačke, nasrnula je na svoje dete u njihovom domu 14. septembra, a lekari su po dolasku na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt devojčice.

Osuđena majka je samo par dana nakon ubistva pričala sa prijateljima o Aliji i tome koliko je voli.

- Bila je pod stresom zbog pandemije i što nije uspela na vreme da upiše Aliju u predškolsko. Strahovala je da bi socijalne službe zbog toga mogle da joj zamere. U to vreme je često plakala i preispitivala se da li da ostane u Britaniji ili da se vrati za Slovačku - ispričala je prijateljica osuđene Martine.

Kako kaže, ona je Martinu savetovala da potraži stručnu pomoć, jer se očigledno teško bori sa pandemijom, ali Madarova iz ponosa to nije htela.

Martina je plakala sve vreme tokom izricanja presude, a u sudnici su bili članovi njene porodice i brojni prijatelji.

Kako je sudija istakao, očigledno je da je Madarova patila od depresije i da je imala faze psihoze.

- Očigledno je da to nije bilo na vreme dijagnostifikovano. Žalosno je samo što su Vam prijatelji savetovali da potražite stručnu pomoć, a to niste učinili - zaključio je sudija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike