Penzioner ubio suprugu, pa se sam prijavio: Objavljen snimak razgovora sa policijom, zapomagao "Bože, pomozi mi" (VIDEO)

28.01.2022

14:23

0

Na pitanje da li ona još uvek diše odgovorio je da misli da je izdahnula

Penzioner ubio suprugu, pa se sam prijavio: Objavljen snimak razgovora sa policijom, zapomagao "Bože, pomozi mi" (VIDEO)
ubistvo, Kardif - Copyright Printscreen Youtube/The Sun

Policija iz Kardifa objavila je snimak telefonskog razgovora u kom se čuje kako penzionisani Dejvid Mags operaterima iz policije priznaje da je upravo ubio svoju bivšu suprugu.

Uznemireni građanin Kardifa nazvao je policiju neposredno nakon što je nožem izbo Lindu (74), svoju bivšu suprugu s kojom ima dvoje dece i do koje sepre nekoliko nedelja razveo.

Kasnije je policijskim službenicima rekao da je ona posle razvoda pokušala da mu uzme obe kuće. Priznao je ubistvo iz nehata, tvrdivši da je u tom trenutku imao pomračenje svesti.

U audio-snimku koji je nastao kada je zvao policiju, čuje se kako Dejvid operaterki uznemireno govori "upravo sam ubio svoju ženu". Tada ga je ona zamolila da ponovi zbog čega zove da bi joj on priznao da ju je izbo nožem. Plačući i drhtavim glasom saopštio je i da je njegova bivša supruga na krevetu i da ima mnogo krvi.

Na pitanje da li ona još uvek diše odgovorio je da misli da je izdahnula. Zatim je počeo da plače, preklinjući je da pošalje policijske službenike da što pre dođu i pomognu mu, kao i da pošalju i vozilo Hitne pomoći za svaki slučaj.

Razgovor se završava njegovim vapajem: "Bože, pomozi mi".

Snimci sa kamere jednog od policajaca koji je došao na lice mesta pokazali su da je Dejvid kasnije sedeo skrušeno na fotelji i govorio policajcima da mu je dosta svega.

- Pokušala je da mi ukrade obe kuće, obe, zaboga. Prošle godine sam proveo pet meseci u bolnici, posetila me je samo tri puta. Za to vreme je sređivala papirologiju i pokušala je da dokaže da kuća pripada njoj - rekao je on.

Dejvid i Linda ostali su nakon razvoda da žive u istoj kući vrednoj 200.000 funti. Suđenje za ubistvo će se nastaviti narednih dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike