Srbin u Mađarskoj iskasapio trudnu suprugu: Nasrnuo nožem na nju, izbo i nerođeno dete, a ceo užas gledala je njihova ćerka (3)

27.01.2022

12:13

0

U pokušaju da se odbrani žena je izbodena više od trideset puta, najviše u predelu glave i gornjeg dela tela

Srbin u Mađarskoj iskasapio trudnu suprugu: Nasrnuo nožem na nju, izbo i nerođeno dete, a ceo užas gledala je njihova ćerka (3)
Mađarska izbo ženu - Copyright POLICE.HU

Na sudu u Segedinu u sredu je počelo suđenje muškarcu sa srpsko-mađarskim dvojnim državljanstvom optuženom za ubistvo i zlostavljanje, koji je u novembru 2020. godine raskomadao svoju trudnu suprugu.

Prema optužnici, muškarac koji je planirao da se razvede nožem je 6. novembra pretprošle godine u spavaćoj sobi njihovog doma u Segedinu napao svoju suprugu u sedmom mesecu trudnoće.

U pokušaju da se odbrani žena je izbodena više od trideset puta, najviše u predelu glave i gornjeg dela tela, tolikom silinom da je i oštrica jednog od noževa bila slomljena.

Nekoliko uboda je stiglo do fetusa. Žena je preminula na licu mesta, kao i njihovo nerođeno dete.

U spavaćoj sobi tokom ubistva bila je i troipogodišnja ćerka para, koju je tada muškarac pokupio, stavio u automobil i napustio mesto zločina. Zatim je otišao kod majke, koja je pozvala policiju.

Počinilac pati od paranoidnog poremećaja ličnosti koji ograničava njegovu sposobnost prosuđivanja, ali je tužilaštvo bez obzira na to tražilo da se muškarac osudi na kaznu doživotnog zatvora.

"MTI" je pisao da je optuženi danas na sudu rekao da smatra da je ono što se desilo neshvatljivo jer je devet godina imao harmoničan, uravnotežen odnos sa suprugom.

Živeo je u strahu pre tragedije, osećao se da ga posmatraju, a samo zbog iznenadne uznemirenosti obratio se advokatu povodom zahteva za razvod.

Muškarac nije mogao da objasni ubistvo, ali je rekao da je njegova žena još spavala kada ju je prvi put ubo. Suđenje će biti nastavljeno u maju saslušanjem veštaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike