Najbolje prijateljice uradile istu tetovažu, a onda je jedna počinila neviđenu izdaju

28.04.2021

21:21

0

Autor: K. Obradović

Sada je Niki otkrila koja je to "najopasnija" tetovaža

Printscreen

Nije retkost da ljudi zažale posle tetoviranja, ali ovo što se desilo jednoj ženi prevazilazi sve granice. Tako je poučena sopstvenim iskustvom, tiktokerka Niki, upozorila na to koje su “najopasnije” tetovaže.

U nizu izazova koji kruže društvenim mrežama, Niki je objavila video kao odgovor na pitanje: “Koja greška vam se obila o glavu i sada biste hteli da pomognete drugima da je izbegnu?”

A kako je njeno iskustvo zaista jedno od gorih, nije trebalo dugo da video postane viralan i sakupi više od milion pregleda.

– Ne radite iste tetovaže sa najboljom prijateljicom. To je kul sve dok ne otkriješ da te suprug vara sa njom i dok ti ne preuzme ceo život i ne počne da odgaja decu kao da su njena – rekla je Niki.

Otkrila je da su bile prijateljice čak 12 godina, a tetovirale su istu tetovažu na zglobu koja je glasila: “Činiš me ludom. Najbolje prijateljice zauvek”, prenosi “Mirror”.

@stressymessydepressymama

#stitch with @themrspedersen I’m okay I’m fine, it’s fine, really I’m fineeeeee! 🥴 #bestfriendgoals #bestfriendscheck #sendwine #therapy #ouchie

♬ original sound – purple_nova143

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti