Slavne neveste koje su odbacile tradicionalne bele haljine i venčale se u originalnim kreacijama

28.09.2021

18:20

0

Neke neveste pomeraju granice svadbene mode i biraju različite boje i rizične krojeve za svoj veliki dan

Slavne neveste koje su odbacile tradicionalne bele haljine i venčale se u originalnim kreacijama
Copyright Profimedia

Nevesta koja nosi belu haljinu sa postavljenim steznikom i voluminoznom suknjom verovatno je prva stvar na koju mnogi od nas pomisle kada čuju reč „venčanje“. Ali ne sve neveste, uključujući poznate ličnosti.

Kompanija "Bright Side" odabrala je 11 venčanica poznatih ličnosti koje su sve samo ne tradicionalne, a uključuju odela, kratke pantalone, jarke boje, pa čak i potpuno crne haljine.

Kada je Kloi Sevinji podelila fotografiju sa svog tajnog venčanja, oduševila je svoje obožavaoce svojim nestandardnim odabirom za venčanje. Za svoju svadbenu ceremoniju, mlada slavna osoba odabrala je prilično jednostavnu crnu haljinu. Svoj izgled upotpunila je crnim hulahopkama, crnim čizmama i belim velom.

Kristen Bel je otišla još dalje i preskočila i haljinu i belu boju na svom venčanju sa Dakom Šepardom. Za veliki dan izabrala je crnu bluzu sa crnim pantalonama. Velika ogrlica zasijala je na njenim grudima.

Zvezda rijalitija, Kristin Kvin, još jedna je slavna nevesta koja se odlučila za crnu. Izgledala je kao princeza iz bajke u crnoj venčanici sa golim ramenima i širokom suknjom, optočenom šljokicama. Kristin je začinila svoj izgled dramatičnim crnim velom i tradicionalnijim buketom đurđevka.

Odelo koje je Merilin Monro obukla za venčanje sa Džoom Dimađiom izgleda crno na ovim crno-belim fotografijama, ali je zapravo bilo tamnosmeđe. Slatka ogrlica od belog krzna dala je malo svečanosti i svetlosti njenom izgledu, stvarajući zanimljiv kontrast.

Merilin Monro, Profimedia
 

Rakel Velč je još jedna modna buntovnica na ovoj listi. Njen svadbeni izgled sastojao se od ležerne heklane bele mini haljine, cipela na nisku petu i male torbe.

Profimedia
 

Za dan svog venčanja, Džulijan Mur je odabrala dugu ljubičastu haljinu koja je više ličila na večernju haljinu. Ni glumica nije imala veo, ali je svoj izgled ulepšala dugim iskričavim naušnicama.

Venčanica Lili Alen sigurno je imala snažne starinske vibracije. Kratka haljina sa dvorednim kopčanjem i velikim crnim dugmadima izgledala je kao odeća iz pedesetih ili šezdesetih godina. Mlada je takođe nosila veo i buket šarenih ruža.

Profimedia
 

Emili Ratajkovski je takođe odlučila da ne izabere tradicionalnu venčanicu. Umesto toga, došla je na svoju tajnu svadbenu ceremoniju noseći senf-žuto odelo. Nosila je i crni šešir sa crnim velom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Na prvi pogled izgleda kao haljina, ali ono što je Olivia Palermo nosila za svoj veliki dan zapravo je bio džemper od kašmira i svilene kratke pantalone sa suknjom. Mlada je takođe osvežila svoj izgled parom cipela na visoku potpeticu, duboke plave boje.

Ema Tompson je takođe izabrala šarenu haljinu za svoje venčanje 1989. godine. Njena smela raznobojna odeća sastojala se od kratke haljine sa cvetnim i geometrijskim uzorcima i odgovarajućeg šešira i cipela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misnomer (@itsamisnomer)

Šezdesetih godina nije mnogo nevesta izabralo nekonvencionalne venčanice, ali Elizabet Tejlor je volela da pomera modne granice. Za venčanje s Ričardom Bartonom 1964. godine obukla je žutu haljinu od nevena i veliku cvetnu krunu.

Profimedia
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike