Muza stila od 74 leta: Mej Mask genijalnim stajlingom u dve boje oduvala konkurenciju na Diorovoj reviji u Parizu

30.09.2022

16:47

0

Autor: Z. A.

Ona potvrđuje da stil ne zna za godine

Muza stila od 74 leta: Mej Mask genijalnim stajlingom u dve boje oduvala konkurenciju na Diorovoj reviji u Parizu
profimedia-0689941651 - Copyright Profimedia

Mej Mask, sedokosa modna ikona i majka najbogatijeg čoveka na svetu, tehnološkog inovatora Ilona Maska, stigla je na Diorovu reviju u Parizu i genijalnim stajlingom pomela konkurenciju.

Ona je slika i prilika čistog glamura i ženske snage i moći. Mej Mask ima veliki broj obožavalaca, a mnogi joj se dive zbog zanimljive i nadahnjujuće životne priče, neobične karijere modela i, naravno, besprekornog stila kojim vladaju sofisticiranost i odlične modne kombinacije.
Mej, slavni 74-godišnji model, bila je jedna od najistaknutijih gošći Diorove revije na Nedelji mode u Parizu, a uprkos tome što je zagazila u osmu deceniju , jasno je pokazala kako je još uvek muza stila i veliki izvor inspiracije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Kao istinska ljubiteljka mode i glamura, Mej nije htela da propusti predstavljanje Diorove kolekcije proleće-leto 2023, a u skladu sa crno-belom pistom, obojenom predlozima iz snova za sledeću sezonu, manekenka kanadskog porekla pojavila se odevena u te dve osnovne boje ili neboje. Njen sjajni crno-beli stajling privukao je poglede svih okupljenih u prvim redovima.

Profimedia
 

Stajlingom je dominirala crno-bela karirana midi-suknja lepršavog kroja koja je u kombinaciji sa crnim postavljenim i prošivenim sakoom izgledala neverovatno šik. S prednjim našivenim džepovima i kopčanjem na dugmiće, ovaj sako predstavljao je savršen jesenji modni izbor. Ipak, prave zvezde ovog spektakularnog izgleda ipak su bile – cipele.

Mej je odabrala crne gležnjače istaknutog dizajna i izgleda s podebljanom, robustnom potplatom i vezivanjem s prednje strane. Genijalne gležnjače pretvorile su naizgled običan stajling u najrevolucionarniji predlog ovog modnog događaja, piše tportal.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Što se tiče torbe, Mej nije mogla da odabere bolju opciju od modela “Lady D-Joy de Dior” u beloj boji, modnog dragulja s kratkom ručkom, kvadratnog dizajna i detalja u zlatnoj boji s inicijalima “Christiana Diora” koji vise s jedne strane ručke. Što se tiče nakita, Mej je verna brendu s naušnicama u zlatnoj boji i bisernom ogrlicom u kombinaciji sa crnom trakom. Bez sumnje, izvanredan stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike