Poput sestara: Sindi Kraford nosi suknju koja je hot hit, a sasvim je jasno šta je od nje nasledila njena ćerka Kaja (FOTO)

16.09.2022

17:08

0

Autor: Z. A.

Devedesetih je bila simbol prirodne lepote, fitnesa i odmerenosti, a pored svoje odrasle ćerke i danas izgleda kao devojka

Poput sestara: Sindi Kraford nosi suknju koja je hot hit, a sasvim je jasno šta je od nje nasledila njena ćerka Kaja (FOTO)
profimedia-0665544520 - Copyright Profimedia

Lepa Kaja Gerber pokupila je najbolje gene od svojih slavnih roditelja, supermodela Sindi Kraford i preduzetnika Randea Gerbera, a mnogi joj predviđaju sjajnu karijeru u svetu manekenstva, čiju je najvažniju eru obeležila njena majka.

Mlada brineta što je starija sve više nalikuje svojoj majci Sindi koju u mnogim intervjuima navodi kao svoj veliki uzor.

Kaja i njena mama vrlo su bliske i imaju prijateljski odnos pa ih se često može vidjeti zajedno i na nekim modnim događanjima.

Mladolika Sindi i njena prelepa 21-godišnja ćerka izgledaju više poput sestara, uživale su na predstavljanju memoara Edwarda Enninfula „A Visible Man“ u Los Angelesu, a sve su potpuno očarale svojom lepotom.

Kaja i njena mama pokazale su dva posve različita modna stila. Manekenka u usponu izazvala je brojne uzdahe u seksi kreaciji koju potpisuje nova miljenica modnog sveta, talentovana Nensi Dojaka, poznata po svojim odvažnim haljinama.

Profimedia
 

Kaja se tako odlučila za odvažnu haljinu u boji čokolade s transparentnim detaljima koja je istakla njenu zavidnu figuru, upraviši je s parom Alohas sandala.

Sindi je pak za ovu prigodu odabrala zanimljivu kožnu suknju i lepršavi top s tzv. halter izrezom i nude sandale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Iako su je mnogi očekivali na modnim revijama NYFW, čini se da je Kaja Gerber napravila manju pauzu, ali njeni fanovi ne treba da brinu jer se mlada lepotica vraća na modne piste u Londonu, Milanu i/ili Parizu koji su pred nama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike