Živi svoju bajku: Megan Markl inspirisana filmom „Zgodna žena“ blistala u retro izdanju na polo turniru (VIDEO)

25.05.2022

15:52

0

Ona definitivno tajnu zna

Živi svoju bajku: Megan Markl inspirisana filmom „Zgodna žena“ blistala u retro izdanju na polo turniru (VIDEO)
profimedia-0693664134 - Copyright Profimedia

„Želim bajku“ čuvena je replika Džulije Roberts iz popularnog filma s početka devedesetih, a s njenim citatom nesumnjivo može da se poveže Megan Markl – devojka iz Kalifornije koja je od zvezde s malih ekrana postala kraljevska nevesta kad ju je engleski princ Hari oborio s nogu.

A pre nekoliko dana svojom pojavom na polo turniru u Santa Barbari jasno je dala do znanja kako su modna izdanja Džulije Roberts u ulozi Vivijen Vard ostavila popriličan utisak i na nju.

Među onim snažnim vezama između kinematografije i modnog svemira nalazi se kultna smeđa haljina na tufne kakvu je Džulija Roberts nosila u filmu „Zgodna žena“. Ovaj film sa svojom idiličnom pričom između Vivijen Vard (Džulija Roberts) i Edvarda Luisa (Ričard Gir) svoju premijeru doživeo je davne 1990. godine, a odevne kombinacije kakve je u ovom filmskom ostvarenju nosila Roberts do danas predstavljaju veliku modnu inspiraciju, pa tako i vojvotkinji od Saseksa.

Profimedia
 

Svog supruga princa Harija, ujedno strastvenog igrača pola, Megan je proteklog vikenda podržala na turniru održanom u klubu „Santa Barbara Polo & Racquet“, gde je njegov tim iz Los Padresa kući odneo trofej „Lisle Nixon Memorial“, a njen modni izbor očekivano je zaradio poređenje s kultnim izdanjem Džulije Roberts u filmu „Zgodna žena“.

Profimedia
 

Njena providna bluza s detaljem kravate prvenstveno se isticala tufnastim desenom – baš kao i haljina koju je Vivijen nosila u kultnoj romantičnoj komediji.

Ženstvenoj bluzi dodala je bele kratke pantalone visokog struka poput Džulijinih u spomenutom filmu, nakon što je opustošila dizajnerske trgovine na Rodeo drajvu. Crne „Aquazzura“ štikle, šešir s velikim obodom i sunčane naočare modne kuće „Valentino“, upotounile su njen retro stajling.

Profimedia
 

Model kratkih pantalona viđen na Megan delo je njujorškog brenda „Khaite“, a koji svetsku popularnost prvenstveno može zahvaliti američkoj glumici Kejti Holms.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike