"Šta raskid sa Zejnom Malikom uradi od vas": Zbog onoga što je Điđi Hadid nosila na MET Gali, postala je internet MIM (FOTO)

04.05.2022

15:23

0

Od sofe, preko tinejdž filmske zvezde, pa sve do junakinje crtanog filma: Ovako su je tviteraši videli

"Šta raskid sa Zejnom Malikom uradi od vas": Zbog onoga što je Điđi Hadid nosila na MET Gali, postala je internet MIM (FOTO)
Điđi Hadid 1 - Copyright Profimedia

Najveći modni događaj godine, MET Gala, održao se drugog maja, odnosno pre samo dva dana prema američkom, a dan po našem vremenu. I svi smo sa nestrpljenjem čekali da vidimo kako će slavni odgovoriti na ovogodišnju temu "Gilded Glamour".

Sa razlogom smo se radovali, ali smo sa razlogom i strepeli od kreacija koje smo imali prilike da vidimo. "Versace" haljina koju je Blejk Lajvli nosila, pobrala je ubedljivo najviše pozitivnih komentara, a, na iznenađenje mnogih, čak se i reperka Kardi Bi našla u probranom društvu koje je, zbog sinoćnjeg izdanja, zaslužilo sve pohvale.

AP/Evan Agostini
 

Ne možemo a da ne pomenemo i Kim Kardašijan koja je, da bi "ušla" u haljinu koju je Merilin Monro nosila kada je pevala rođendansku pesmu tadašnjem predsedniku Kenediju, smršala između 7-8 kilograma za samo nekoliko nedelja.

Sa druge strane, bilo je mnogo promašaja i podosta neadekvatno obučenih. Među njima se našla i čuveni supermodel Điđi Hadid koja se odabirom garderobe sinoć baš i nije proslavila.

Manekenka se na crvenom tepihu "Metropoliten" muzeja pojavila u korset-lateks izdanju, bordo boje, čizmama koje su pratile njen stil, ali, pored toga što se, u najmanju ruku, nije obukla u skladu sa temom večeri, nosila je nešto što liči na ogrtač od dušeka. I to napumpanog dušeka. Ili jorgana, na šta vas pre asocira.

Profimedia
 

Za njen izgled je bila zadužena modna kuća "Versace", a mnogima se nikako nije dopalo ono što su videli, uključujući i pufer kaput.

Zapravo, postala je pravi internet MIM. Tviteraši su, u svom stilu, krenuli da se šale pa su tako pravili poređenje njenog stajlinga sa nameštajem, ali i onim što su neke filmske i fiktivne ličnosti nosile.

"Šta raskid sa Zejnom Malikom uradi od vas", napisao je jedan tviteraš iznad dve fotografije na kojima se vidi kakav stil je imala dok su bili u vezi i sada, nakon što više nisu zajedno:

 

 

"Dr Strejndž i Vanda Maksimof", uporedio je drugi tviteraš Šona Mendeza i Điđi:

 

 

"Pronađite razliku", piše iznad fotografije Điđi i vreće za spavanje:

 

 

"Svi mi koji smo odrasli gledajući Lizi Megvajer, odmah smo pomislili na ovo, zar ne", upitala je jedna tviterašica, uporedivši zvezdu tinejdž filmova i njen stajling sa onim koji je na sebi imala Điđi na MET Gali ove godine:

 

 

"Doslovno je obukla svoju sofu", jedan je od komentara:

 

 

"Ista energija", upoređena je čak i sa Klover, junakinjom crtanog filma "Super Špijunke":

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike