Salma Hajek sa ćerkom Valentinom blista na naslovnici meksičkog „Voga“ (FOTO)

29.04.2022

09:59

0

Slavne lepotice imaju buduće slavne i lepe naslednice

Salma Hajek sa ćerkom Valentinom blista na naslovnici meksičkog „Voga“ (FOTO)
Selma Hajek - Copyright Profimedia

Salma Hajek i njena kćerka Valentina pojavljuju se na naslovnici meksičkog izdanja „Voga“ za maj 2022. godine. U popratnom zajedničkom intervjuu govore o poslu, garderobi i planovima za budućnost.

– Svađamo se oko odeće jer ona uzima sve iz mog ormara – rekla je Hajek (55) za magazin. – Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću i to mi se oduvek sviđalo.

Valentina je dodala da ne pridaje mnogo pažnje dizajnerskim etiketama.

– Istina je da kada je reč o odeći, ja volim njenu, ali generalno uvek nosim ono što volim. Jedva primećujem marku – rekla je tinejdžerka i dodala: – Generalno, volim i kombinovati i nositi vintidž komade.

Jasno je da je Valentina nasledila maminu ljubav prema modi. Još 2019, kada je imala samo 11 godina, pojavila se zajedno sa Salmom na Milanskoj nedelji mode.

Upravo prošlog meseca, ona i njena 21-godišnja polusestra Matilda Pinault pridružile su se filmskoj zvezdi u prvom redu na „Balensijaginoj“ reviji u Parizu.

Iako Valentina povremeno krade komade iz maminog ormana, zauzvrat joj daje savete o lepoti.

– Veoma je dobra sa šminkom – otkrila je Hajekova. – Dobra sam u šminkanju, ali sada me ona uči.

Dok se fanovi mogu radovati što će duo češće viđati na crvenim tepisima u budućnosti, zvuči da bi Valentina mogla pokrenuti vlastitu karijeru u Holivudu.

Profimedia
 

– Volela bih da budem glumica, a zatim i rediteljka – rekla je tinejdžerka, dodajući da karijera u industriji koju je izabrala njena mama „ima smisla“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike