Šta im se dogodilo? Kloi Bejli kao striptizeta, Džejda Pinket Smit u zastrašujućoj smaragdnoj haljini, a Dajen Gerero kao sa svadbe (FOTO)

28.03.2022

08:05

0

One su definitivno promašile temu

Šta im se dogodilo? Kloi Bejli kao striptizeta, Džejda Pinket Smit u zastrašujućoj smaragdnoj haljini, a Dajen Gerero kao sa svadbe (FOTO)
oskar 2 - Copyright 24sedam/AP Photo

Kada pomislimo na dodelu Oskara, pored najboljih filmova i uloga, odmah pomislimo i na crveni tepih.

Slavne dame su i ove godine prodefilovale njime i zasenile sve prisutne.

Neke od njih, poput Džesike Čestejn, svojim odevnim kombinacijama ostavile su bez daha.

Međutim, neke baš i nećemo upamtiti po dobru.

Eva von Bar se pojavila u haljini nebo plave boje sa renesansnim motivima kojima tu definitivno nije bilo mesto. Zapravo, da njih nije bilo, izgledala bi kao da je izašla iz filma u kome je Nikol Kidman svojevremeno briljirala, "Žene iz Stepforda". Ipak, ovakvom stajlingu definitivno nije bilo mesto na dodeli Oskara.

Profimedia
 

Sa druge strane, nije se proslavila ni Kloi Bejli, koja je izgledala kao da je, u najmanju ruku, upravo došla iz striptiz kluba. Na sebi je imala metalik ljubičastu haljinu krajnje nepristojnog kroja, koju je dodatno isticala obuća u istoj nijansi na vrtoglavo visokoj platformi. Gnezdo frizura, koja je izgledala kao da je kosu samo pokupila u ogromnu punđu, samo je upotpunila ovu veoma lošu kombinaciju.

Profimedia
 

Kada neko "zbriše" sa venčanja svojih prijatelja kako bi prisustvovao dodeli Oskara, onda izgleda kao Dajen Gerero. Glumica je nosila dugačku belo-crnu haljinu koju je upotpunila dugačkim, belim rukavicama.

Profimedia
 

Džejda Pinket Smit se na crvenom tepihu pojavila u smaragdnoj haljini koja je zaista delovala zastrašujuće. Da stvar bude gora, haljina kao da nije mogla da bude duža.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike