Da li vaš partner uživa u vođenju ljubavi? Pet znakova koji će vam to otkriti

29.10.2022

18:11

0

Ovo, naravno, ne znači da jednog dana nećete morati da poradite na vašem seksualnom životu

Da li vaš partner uživa u vođenju ljubavi? Pet znakova koji će vam to otkriti
Seks - Copyright Profimedia

Devojke često brinu o tome da li će njihov partner ostati dugo zadovoljan u vezi. Odgovor na ovo pitanje uvek možete da dobijete tako što ćete izanalizirati njegovo ponašanje.

Međutim, čak iako pokazuje neke od ovih znakova, to ne znači da jednog dana nećete morati da poradite na vašem seksualnom životu.

Ukoliko većinu ovih znakova prepoznate, nema sumnje, za sada je srećan sa vama u krevetu.

On inicira seks 

Setite se ko je poslednjih nekoliko puta prvi krenuo u akciju. Vi ili on? To pitanje je od krucijalne važnosti za seksualno zadovoljstvo - važnije čak i od učestalosti seksa. Čak i ako svaki dan vodite ljubav, ako jedno od vas nema volje za seksom, rezultat toga je frustracija. Ako ipak on pokazuje inicijativu, to je jasan znak da zadovoljan seksom sa vama. 

Profimedia
 

Otvoren je za… sve!

Eksperimentisanje u krevetu odavno nije više tabu tema. S određenim trajanjem veze i poverenjem - raste i hrabrost da izrazimo tajne želje - kao i da ispunimo partnerove. Ispunjava li on vaše želje? Jeste li zbog obostranog zanimanja promenili ustaljenu rutinu? Da li je otvoren za eksperimentisanje? Ako na ta pitanja možete da odgovorite pozitivno, to pokazuje da on ima volju za isprobavanje nečega novog as vama.

Profimedia
 

Nema potrebe za razgovorom o seksu

Seks nije tema u vašoj vezi? To je znak da nema ni potrebe da o njemu polemišete, jer ste oboje zadovoljni. Ako seks postane česta tema za diskusiju, onda je moguće da je nastupilo nezadovoljstvo.

Profimedia
 

Mazi se

Da li su za vas i njega poljupci i milovanja deo svakodnevice? Onda je vaš koncept seksualnog čina prožet ljubavlju - a ne pukim animalnim traženjem zadovoljstva.

Profimedia
 

Provodi vreme sa vama

Nažalost, između dece, posla i svakodnevnih izazova ostaje nam tek malo vremena za poštenu ljubavnu igru - a ona bi trebalo da bude na vrhu liste prioriteta. Na primer: muškarce koji svaku subotu veče radije provedu u kafani nego sa svojom partnerkom, njihova lepša polovina očigledno ne zanima previše. Ukoliko vaš partner voli seks sa vama, uvek će ostaviti vremena za igrice zavođenja u krevetu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike