U krevetu priča, dahće, ćuti ili viče? Otkrivamo šta znače zvuci koje muškarci ispuštaju tokom seksa

20.10.2022

20:37

0

Ne brinite, u svakom slučaju uživa sa vama

U krevetu priča, dahće, ćuti ili viče? Otkrivamo šta znače zvuci koje muškarci ispuštaju tokom seksa
Seks - Copyright Profimedia

Svima je dobro poznato da muškarci imaju čitav repertoar zvukova koje proizvode u krevetu, baš kao i žene. Međutim, to nije pravilo, jer nekada umeju da budu i potpuno tihi.

Žene često pokušavaju da protumače šta koji zvuk znači, jer žele da znaju kako se njihov muškarac zapravo oseća u tim trenucima.

Otkrivamo vam šta znači kada muškarac ćuti, kada dahće, ali i kada viče.

Pričanje

Vaš partner za vreme seksa često govori "Daaa, toooo, tako si seksi, tako je dobro!" ili "Mala, tako si vruća, uh kako si slatka!"? Ako je to slučaj, velika je verovatnoća da ga uzbuđuje "dirty talk". Razgovarajte s njim o tome, možda bi u krevetu voleo da čuje nešto prljavo i od vas.

Ćutanje

Vaš dragi spada u tihe likove? Bez brige, čak i ako ne pusti glas za vreme seksa, to ne znači da mu nije dobro sa vama. Upravo suprotno: ako je tih, onda može lakše da kontroliše i odlaže orgazam.

Pexels
 

Smeh

Ako se vaš izabranik, tokom seksa, smeje, možda je jednostavno golicljiv. Možda ste ga slučajno dodirnuli po osetljivom mestu. Jednostavno, sledeći put pripazite da mu ne dirate osetljivu erogenu zonu.

Dahtanje

Ako vaš partner glasno dahće za vreme seksa, moguće je da će ubrzo doći do vrhunca. Ako želite da uživate malo duže, onda bi trebalo da ga umirite i da se laganije krećete.

Pexels
 

Vikanje

Vaš momak u krevetu zvuči poput ranjenog bizona ili neke druge divlje životinje? Onda mu je zaista veoma dobro sa vama! Znači da može da se opusti uz vas i da vam pritom pokaže svoju animalnu stranu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike