Zašto je muškarcima potrebna čitava večnost da zaprose devojku? Ovo vam sigurno nikada nije palo na pamet

05.07.2022

11:41

0

Autor: Z.A.S.

Čak 50 posto ispitanih muškaraca tvrdi da im odabir prstena predstavlja veliki pritisak

Zašto je muškarcima potrebna čitava večnost da zaprose devojku? Ovo vam sigurno nikada nije palo na pamet
Veridba - Copyright Pixabay

Kada ste u dugoj vezi i sve je u savršenom redu, potpuno je logično da očekujete da će vas momak u nekom trenutku zaprositi. Pa tako čekate i čekate i čekate, ali od tog velikog pitanja ni traga ni glasa.

I onda počnete da "razbijate glavu" i da mislite da nešto nije u redu, pa preispitujete i njegova osećanja, a o tome da vam na pamet padne milion i jedan scenario i da nijedan nema srećan kraj, o tome i da ne govorimo.

Međutim, kako stvari stoje, izgleda glavni razlog leži, nećete verovati, ali u odabiru prstena. Naime, anketa koju je sproveo "Cosmopolitan" i u kojoj je učestvovalo hiljadu muškaraca, pokazuje da je tako.

Pixabay
 

Prema njenim rezultatima, ono što muškarcima predstavlja glavni problem jeste finansijska situacija, pa je uglavnom to najveća prepreka na putu za prosidbu. Da su njihova primanja premala za prosidbu tvrdi čak 27 posto muškaraca dok njih 27 posto kaže da su već u dugovima. Sa druge strane, njih 17 posto tvrdi da su venčanja preskupa, dok još 17 posto njih kaže da je problem dug koji ima njihova partnerka.

Da je najveći problem odabir prstena tvrdi čak 50 posto muškaraca koji kažu da im to predstavlja veliki pritisak. Ipak, 40 posto muškaraca tvrdi da su očekivanja njihovih partnerki prevelika i da se oni plaše da neće moći da ih ispune.

Takođe je i mnogo muškaraca reklo da postoje i drugi faktori koji se uzimaju u obzir kada se prosidba dovede u pitanje. Recimo, oni to posmatraju kroz prizmu veze, odnosno toga koliko je ona duga, kakav je njihov odnos, koliko je partnerka zdrava, kao i kakav je njen životni stil, ali i finansije.

Profimedia
 

Ono što je posebno interesantno jeste da su muškarci koji su se već jednom razveli naglasili da su im najbitniji kvalitet seksa i seksualne sposobnosti partnerke.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike