Kombinacije kojima žene ne mogu da odole: Jedna stvar je podložna raspravi, ali na ove dve muške karakteristike potpuno odlepljuju

04.07.2022

11:44

0

Autor: Z.A.S.

Glas primete na prvu, a istraživanja pokazuju da više žena voli muškarce sa bradicama nego one koji su sveže obrijani

Kombinacije kojima žene ne mogu da odole: Jedna stvar je podložna raspravi, ali na ove dve muške karakteristike potpuno odlepljuju
Zgodan muškarac - Copyright Profimedia

Šta je to što prvo primetite kod muškarca? Da li je to kompletan fizički izgled, ili se skoncentrišete na određeni deo tela? Da li više obratite pažnju na neke njegove osobine, ili vas odmah očara, recimo, njegova boja glasa?

Mnoge žene smatraju da je glas ono što se primeti na prvu. Pogotovo kada muškarac ima dubok, odnosno dominantan glas. Zašto je to tako? Žene smatraju da glas u potpunosti može da zaseni ostatak muškarčeve pojave.

Štaviše, smatraju i da lepa boju glasa koju poseduje neki muškarac može potpuno da promeni fizički utisak nabolje. Muškarci sa dubljim glasom, ženama jednostavno deluju moćno, seksipilno i automatski stiču utisak da je muškarac pun samopouzdanja.

Profimedia
 

Sa druge strane, dame se, uz visoke muškarce, osećaju mnogo sigurnije. Ovo, verovali ili ne, uopšte nije nikakav nov zaključak i datira još od davnina. Univerzitet "Juta" je sproveo istraživanje koje je pokazalo da će viši muškarci lakše zaštiti druge nego oni koji su niži.

Ukoliko dubok glas i visinu nadopunimo bradicom, dobijamo nepobedivu kombinaciju. Iako će retko koja žena protivrečiti visini i dubokom glasu kao presudnim fizičkim kvalitetima, o bradicama će se, ipak, malo više raspravljati.

Unsplash
 

Međutim, većina istraživanja je pokazala da većina žena, u odnosu na sveže obrijano lice, ipak više voli da vidi muškarca sa bradicom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike