Još uvek vam nije odgovorio na poruku? Ovo su mogući razlozi, a panika bi trebalo da vam bude poslednja opcija

19.04.2022

10:36

0

Najčešće postoji potpuno logično objašnjenje

Još uvek vam nije odgovorio na poruku? Ovo su mogući razlozi, a panika bi trebalo da vam bude poslednja opcija
Besna devojka - Copyright Profimedia

Poslali ste mu poruku i prošlo je već 15-ak minuta, a odgovora niotkuda. Dobro, nema mesta za paniku. Odlično znamo da ona nastupa tek nakon nekoliko sati.

Šalu na stranu, naravno da se pitate  šta nije u redu i zbog čega vam ne odgovara. Razloga može biti mnogo.

Iako su poruke odličan način da budete u kontaktu sa nekim ko vam se dopada, one mogu da donesu i podosta problema. Pogotovo kad taj čuveni odgovor ne stiže.

Pixabay
 

Koliko god bili svesni toga da najverovatnije postoji logično objašnjenje, panika je prva stvar na koju vas instinkt upućuje. Istini za volju, instiknt često treba i poslušati, ali nije uvek sve crno. Barem ne toliko crno.

Dakle, postoji niz razloga zbog kojih vam taj odgovor uporno ne stiže, a ovo su najočigledniji.

U velikoj je gužvi

Možda zvuči kao kliše, ali, priznaćete, nije nemoguće. U većini slučajeva, kada odgovor od osobe koja vam se dopada, ne stigne odmah ili u nekom određenom periodu, to zapravo znači da ta osoba zaista nešto radi. I ne, to ne znači da radi nešto sa drugom devojkom, već da ima obaveze. Recimo, na poslu je, na treningu, ili jednostavno provodi vreme sa svojom porodicom.
Pixabay
 

Treba mu prostora
Nekada, kada smo zaljubljeni, umemo da preteramo. Ovo se u velikoj meri odnosi i na slanje poruka. Ukoliko vam odgovor ne stiže, zapitajte se da li preterujete. Da li mu poruke šaljete prečesto? Koliko često? Jednom ili 101 puta dnevno? Možda u odgovoru leži uzrok neodgovaranja i možda mu je samo potrebno malo prostora.

Profimedia
 

Reči mu nisu jača strana
Ukoliko vam na poruku ne odgovori odmah, već tek nakon nekog vremena, to ne znači da mu nije stalo do vas. Možda samo razmišlja šta bi lepo mogao da pošalje. Na vama je da cenite njegov trud da pronađe prave reči. Dajte mu malo vremena i odgovoriće vam kad bude bio spreman. Nisu svi vešti sa rečima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike