Pandemija je promenila igru: Ceo svet je poludeo za ove četiri vrste seksa

10.03.2022

21:18

0

Čak i oni kojima je to nekad bilo nezamislivo uživali su seksu preko žice

Pandemija je promenila igru: Ceo svet je poludeo za ove četiri vrste seksa
profimedia-0650236771 - Copyright Profimedia

Pandemija koronavirusa promenila je svet. Promenila je sve.


Ništa više nije kao što je bilo pre dve godine, pa su malo drugačiji i trendovi kada je reč o seksu.

Neke odranije poznate vrste intime mogo su popularnije nego ranije, a kao trend su se izdvojile ove četiri vrste seksa koje ćete želeti da isprobate što pre.

Nožni seks

Nožni seks zapravo predstavlja stimulaciju genitalija stopalima. Na stopalima ima mnogo nervnih i erogenih tačaka, a dodirivanje prstiju može doneti neverovatan užitak oboma.

Profimedia
 
Manualni seks

Manualni seks je upotreba ruku i prstiju pomoću kojih se miluju bilo koje osetljive tačke na telu partnera. U manuelnom seksu rade samo prsti: maženje, pritiskanje različitom snagom i brzinom isključivo rukama. Dakle, nema upotrebe seksualnih pomagala niti se upražnjava seks u klasičnom smislu, penetracija polnim organom.

Pixabay
 
Seks sa seks igračkama

Takođe jedna od popularnijih u poslednje vreme, mada postoji odvajkada, jeste ona koja podrazumeva upotrebu raznoraznih pomagala. Vibratori, dildoi, kuglice, prstenje i drugi asortiman seks šopa su ponovo in. Možete da ih koristite sam prilikom masturbacije ili sa partnerom. Igračke mogu postati glavni adut u vašoj erotskoj igri i pomognu vam da postignete brži i snažniji orgazam.

Pixabay
 
Virtuelni seks

Virtuelni seks je doživeo procvat tokom pandemije koronavirusa jer je pogodan za partnere koji ne žive zajedno. Masturbacija, snimci upotrebe razloraznih igračaka, uključujući i one koje se kontrolišu pomoću mobilne aplikacije… sve je u opticaju. Takođe i seksting, koji može da funkcioniše kod veza na daljinu, ali i kao predigra pre sastanka sa već poznatim partnerom.

Pexels
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike