Javno priznao da je gorko zažalio što je ostavio ženu i decu zbog ljubavnice

04.03.2022

20:33

0

Trava definitivno nije zelenija na drugoj strani

Javno priznao da je gorko zažalio što je ostavio ženu i decu zbog ljubavnice
Razvod - Copyright Profimedia

Muškarac je prevario suprugu s devojkom koju je upoznao u baru, a nakon što je zatrudnela, počela je opsesivno da ga kontroliše, on sad želi da se vrati svojoj ženi i deci jer je shvatio da ih ipak voli.

Njegova priča počinje ovako:

- Ostavio sam svoju ženu i dvoje dece zbog devojke iz bara, koja je sada trudna i opseda me, i sve što mogu da kažem je da trava definitivno nije zelenija s druge strane - požalio se muškarac engleskoj kolumnistkinji Didre, koja se inače bavi ljubavnim odnosima.

U braku je bio deset godina i ima dva mala dečaka, a suprugu je upoznao kada su oboje imali 19, a sada imaju 34 godine. Sve između njih se raspalo nakon njegovog noćnog provoda sa ženom koju je upoznao u kafiću.

- U koktel-baru zasenila me je žena predivnog izgleda koja je tamo radila. Izgledala je jako seksi, sa svojim božanstvenim osmehom i neverovatnom figurom. Bio sam sa suprugom i kada je moja žena videla nekog poznatog i otišla s njim da razgovara, iskoristio sam priliku i otišao da razgovaram sa tom lepoticom. Odmah sam osetio neku seksualnu hemiju. Sreli smo se u pabu sledeće večeri, tako smo se dobro slagali da mi se činilo potpuno ispravno poljubiti je - priča muškarac, koji se osećao pomalo krivim, navodeći kako su on i supruga prošli mnoge svađe i gotovo nikakav seks.

Tokom nedelju dana upoznao je tu devojku i imao seks u njenom stanu većinu večeri nakon posla. Stvari su se brzo razvile u kompletnu aferu.

Pexels
 

- Neposredno pre Božića, moja žena je videla poruku na mom telefonu i priznao sam tad da sam nekoga upoznao. Izbacila me je iz kuće i iako sam znao da sam pogrešio, nisam mogao da sakrijem svoja osećanja - priča muškarac koji se nakon tog preselio kod svoje ljubavnice. Ali ispostavilo se da je nova devojka kontrol frik.

- Ne voli da viđam svoju decu. Želi da zna gde sam 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Sada mi je rekla da je trudna. Ona želi da zadrži bebu, ali ja samo želim da se vratim svojoj ženi. Ona je ta koju volim. Bio sam prvoklasni idiot i mislim da sam imao krizu srednjih godina. Želim da vratim vreme unazad. Šta mogu da učinim? - pitanje je muškarca poznatoj kolumnistkinji koja mu za početak kaže da mora puno toga da nadoknadi, ako ga supruga uopšte želi nazad. A novorođenče bi takođe moglo da promeni igru.

- Izdali ste i povredili svoju ženu, stoga budite spremni na puno puzanja kako biste dokazali da je ovo bio propust. Objasnite svojoj devojci da ste požurili u ovu vezu kada je trebalo da se fokusirate na svoj brak, ali podržaćete nju i dete ako je njena odluka da želi da nastavi sa trudnoćom. Pronađite bračnog savetnika za sebe i svoju suprugu - savetovala je Didre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike