Pogledajte koliko je vaša veš-mašina u suštini prljava i gde grešite

31.07.2021

15:50 >> 11:57

0

Jednostavan trik će vas spasiti prljavštine za koju niste verovali da postoji u vašoj mašini za veš

Pogledajte koliko je vaša veš-mašina u suštini prljava i gde grešite
Copyright Pexels

Kada je vreme visokih temperatura, veš peremo češće nego inače. Ukoliko imamo malu decu taj veš je često ispolivan kojekavim sokovima, sladoledima ili čak debelo uvaljan u prašinu.

Iako služe za pranje odeće, veš-mašine mogu biti veoma prljave iznutra. To je pokazala i jedna žena koja je na društvenim mrežama podelila video i pokazala koliko se zapravo prljavštine krije u ovom uređaju.

Pročitajte još

Do sada smo mislili da je dovoljno s vremena na vreme uključiti praznu veš-mašinu na 95 stepeni, pa još ako ubacimo sirće ili sodu bikarbonu bili smo sigurni da činimo najbolje za održavanje higijene naše mašine.

Pexels

Sličnog mišljenja je bila i jedna korisnica TikToka koja je čistila mašinu raznim sredstvima i sodom bikarbonom, a onda je negde videla da se može čistiti i tabletama koje koriste mašine za sudove. Odlučila je da isproba i tu metodu. Stavila je dve tablete i uključila pranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

@jojo_con82Cleaning the washing machine. it looks clean, how wrong was I… ##cleantok ##washingmachineclean ##dishwashertablets ##tryit♬ Oh No – Kreepa

– Nisam očekivala puno i potpuno sam se prevarila misleći da rezultat neće biti značajan. Nakon deset minuta, na dnu mašine, stvorila se ogromna količina prljave, smeđe vode. Od sada pa nadalje, ovo ću redovno raditi – rekla je.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike